بخش صنایع غذایی - تاریخچه

بخش صنایع غذایی - تاریخچه


 

Food science and technology is a branch of science involving a wide range of disciplines encompassing physical, chemical, and biological aspects of agricultural products. The aims of food science are to study the transport, storage, processing, packaging and quality control of foods, as well as formulation of new products.

 Graduates of this branch of science are able to play key roles in food industries to design food plants and work as production engineers, new product development and quality control managers. Food scientists are also employed in research organizations (for applied research projects) and in higher education centers.

 

 Department of Food Science and Technology of Shiraz University was started in 1967. This department currently offers, BSc of Food Science and Technology, MSc in Food Science and Technology (Chemistry and Technology), and PhD in Food Science and Technology (Microbiology and Technology).

summary-address :

آخرین اخبار

*تصاویر روز درختکاری*
*تصاویر روز درختکاری*
درود بر همه عزیزان تصاویر روز درختکاری دانشکده کشاورزی شیراز تا یک ماه آینده از لینک زیر در دسترس است با سپاس فراوان لینک تصاویر روز درختکاری
*اقامتگاه های نوروزی*
*اقامتگاه های نوروزی*
درود بر همکاران گرامی در لینک زیر اطلاعات کامل اقامتگاه های نورزی برای استفاده گذاشته شده است سپاس فراوان لینک دانلود فایل
*محصول دانش بنیان*
*محصول دانش بنیان*
رو نمایی از محصول دانش بنیان seed pot تولید شده توسط شرکت دانش‌بنیان زیست فناوران پیشگام دانش سبز در ششمین همایش ملی علوم و تکتولوژی بذر در دانشگاه شهید با هنر کرمان این دستاورد علمی را به جناب آقای دکتر تقوایی و تیم تحقیقاتی تبریک گفته و برای...
*بازدید کشاورزان پیشرو از دانشکده کشاورزی*
*بازدید کشاورزان پیشرو از دانشکده کشاورزی*
کشاورزان پیشرو اصفهانی ضمن بازدید از مزارع نمونه دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز، با دستاوردهای کشاورزی این دانشکده آشنا شدند. به‌گزارش روابط‌عمومی دانشگاه شیراز، در اردوی راهیان پیشرفت که با حضور جمعی از کشاورزان پیشرو و خبره اصفهان، در تعامل میان...
*جلد چهل و سه شماره یک سال 2024 مجله تحقیقات کشاورزی ایران*
*جلد چهل و سه شماره یک سال 2024 مجله تحقیقات کشاورزی ایران*
جلد چهل و سوم شماره یکم سال 2024 مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان هیات علمی گرامی، کارمندان محترم و دانشجویان عزیز زمان: سه شنبه ها هر هفته هیات علمی و کارمندان ساعت 10 تا 12 مکان کلاس 3 بخش گیاهپزشکی (ساختمان 2) - روبروی پژوهشکده بیوتکنولوژی شروع کارگاه: 11 اردیبهشت...