بخش صنایع غذایی ارشد

بخش صنایع غذایی ارشد


نام رشته: علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش فناوری مواد غذایی

 

توضیحات: عمده دروس تخصصی این گرایش عبارتند از:

خواص شیمیایی و عملکردی موادغذایی، خواص فیزیکی مواد غذایی، میکروبیولوژی صنعتی، روشهای نوین آزمایشگاهی، صنایع غذایی پیشرفته، فرآیندهای غیر حرارتی مواد غذایی،سمینارکارشناسی ارشد، حسگرها در صنایع غذایی، روش تحقیق، صنایع فرآورده های شیلاتی، فناوری های پیشرفته در صنایع گوشت، فناوری های پیشرفته در صنایع غلات

سرفصل رشته کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش فناوری مواد غذایی

 

نام رشته: علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی

 

توضیحات: عمده دروس تخصصی این گرایش عبارتند از:

خواص شیمیایی و عملکردی موادغذایی، خواص فیزیکی مواد غذایی، میکروبیولوژی صنعتی، روشهای نوین آزمایشگاهی، شیمی پروتئین ها، شیمی کربوهیدرات ها، شیمی لیپیدها، سمینارکارشناسی ارشد، روش تحقیق، شیمی کلوئیدها، سم شناسی مواد غذایی، فرآوری محصولات جانبی و ضایعات مواد غذایی


سرفصل رشته کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی

 

summary-address :

آخرین اخبار

*فراخوان پژوهشگر پسادکتری*
*فراخوان پژوهشگر پسادکتری*
دریافت فایل شرایط جذب
*بورس تحصیلی کشور چین*
*بورس تحصیلی کشور چین*
فایل شرایط استفاده از بورس تحصیلی
*جلد 44 شماره دوم سال 2025 مجله تحقیقات کشاورزی ایران*
*جلد 44 شماره دوم سال 2025 مجله تحقیقات کشاورزی ایران*
جلد چهل و چهارم شماره دوم سال 2025 مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir