عنوان: خشک کردن آبی-رسانشی ورقههای سیب بارگذاری شده تحت خلأ با عصاره علف لیمو
تاریخ: ۲۷ آذر ۱۴۰۳
محل و ساعت برگزاری: کلاس یک بخش علوم و مهندسی صنایع غذایی ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲
ورود برای عموم آزاد می باشد.
عنوان: خشک کردن آبی-رسانشی ورقههای سیب بارگذاری شده تحت خلأ با عصاره علف لیمو
تاریخ: ۲۷ آذر ۱۴۰۳
محل و ساعت برگزاری: کلاس یک بخش علوم و مهندسی صنایع غذایی ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲
ورود برای عموم آزاد می باشد.