رویداد استارتاپ ویکند در حوزه صنعت غذا طی دو روز با همکاری انجمنهای علمی بخشهای اقتصاد کشاورزی و صنایع غذایی برگزار شد. شرکت کنندگان این رویداد را دانشجویان هر سه مقطع دو بخش یاد شده تشکیل دادند. در این رویداد در روز اول دانشجویان ضمن آشنایی با بوم مدل کسب و کار و مفاهیم اقتصادی-مالی اولیه، به ارائه ایده های خود در صنعت غذا پرداختند. در این راستا 6 ایده مطرح و شرکت کنندگان در قالب 6 گروه سازماندهی شدند. پس از سازماندهی، گروه ها ضمن دریافت مشاوره، مأموریت یافتند طی یک هفته بوم مدل کسب و کار و تحلیل های اقتصادی-مالی مربوط به ایده خود را تکمیل نمایند. در روز دوم رویداد، تیم ها ضمن رفع اشکالات خود، بوم مدل کسب و کار خود را نهایی کردند. سپس به هر تیم 15 دقیقه زمان جهت ارائه بوم مدل کسب و کار و اطلاعات مالی داده شد. در نهایت سه ایده که ضمن نوآوری، دارای مدل کسب و کار جامعتری بودند، انتخاب شد. در راستای ارتقای امکانپذیری ایده های منتخب، مقرر شد در صورت تداوم بهبود ایده و ساخت MVP (ساخت نمونه اولیه محصول) اساتید بخش اقتصاد کشاورزی به تیم های منتخب جهت پرورش بیشتر ایده و معرفی به پردیس علم و فناوری کشاورزی و دامپزشکی مساعدت نمایند.