- افتخارات و فعالیتها
- کسب عنوان پژوهشگر برتر یک درصد و دو درصد دنیا توسط اساتید بخش (آقایان دکتر نیاکوثری، دکتر اسکندری، دکتر گلمکانی و دکتر حسینی) (1402)
- کسب عنوان پژوهشگر و فناور برتر استان، دانشگاه و دانشکده توسط اساتید بخش (آقایان دکتر نیاکوثری، دکتر اسکندری، دکتر گلمکانی و دکتر حسینی و خانم ها دکتر مجدی نسب، دکتر موسوی نسب و دکتر فضائلی)
- افتتاح کارخانه تولید محصولات بدون گلوتن در دانشکده کشاورزی توسط خانم دکتر فضائلی (1402)
- کسب جایزه بین المللی سافریج بریتانیا توسط خانم دکتر موسوی نسب (2019)
- ارتباط با صنعت و افتتاح دفتر تحقیق و توسعه شرکت های دایتی و رامک در بخش علوم و مهندسی صنایع غذایی (1402)
- اجرای طرح های پژوهشی و پایان نامه های مورد حمایت و نیاز صنعت غذا
- تالیف کتب متعدد در زمینه های تخصصی توسط اساتید بخش
- برگزاری بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
|