• افتخارات و فعالیتها
  • کسب عنوان پژوهشگر برتر یک درصد و دو درصد دنیا توسط اساتید بخش (آقایان دکتر نیاکوثری، دکتر اسکندری، دکتر گلمکانی و دکتر حسینی) (1402)
  • کسب عنوان پژوهشگر و فناور برتر استان، دانشگاه و دانشکده توسط اساتید بخش (آقایان دکتر نیاکوثری، دکتر اسکندری، دکتر گلمکانی و دکتر حسینی و خانم ها دکتر مجدی نسب، دکتر موسوی نسب و دکتر فضائلی)
  • افتتاح کارخانه تولید محصولات بدون گلوتن در دانشکده کشاورزی توسط خانم دکتر فضائلی (1402)
  • کسب جایزه بین المللی سافریج بریتانیا توسط خانم دکتر موسوی نسب (2019)
  • ارتباط با صنعت و افتتاح دفتر تحقیق و توسعه شرکت های دایتی و رامک در بخش علوم و مهندسی صنایع غذایی (1402)
  • اجرای طرح های پژوهشی و پایان نامه های مورد حمایت و نیاز صنعت غذا
  • تالیف کتب متعدد در زمینه های تخصصی توسط اساتید بخش
  • برگزاری بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
  •  تاسیس کارخانه مینی لبنیات سازی در بخش علوم و صنایع غذائی درمهر ماه سال 1386
  • برگزاری کارگاه آموزشی HACCP در سال 1386 و آرد و نان در سال 1387 توسط بخش
  • برگزاری اولین کارگاه کاربرد هیدروکلوئید ها در صنایع غذایی، 1387
  •  برگزاری دومین کارگاه کاربرد هیدروکلوئید ها در صنایع غذایی، 1388
  • برگزاری اولین کارگاه معرفی و تولید تخمیری هیدروکلوئید های میکروبی وکاربرد آنها در صنایع غذایی، 1388
  •  برگزاری کارگاه آرد و نان استان فارس، 1388
  •  برگزاری هم اندیشی بررسی مشکلاات صنعت آرد و نان، 1389
  • برگزاری کارگاه مطالعه بافت و رئولوژی مواد غذایی، 1390
  • کسب مقام اول طرحهای کارآفرینی ایده های برتر دانشکده در سال، 1390
  • کسب مقام انجمن علمی برگزیده در دانشگاه شیراز، 1390
  •  موافقت اصولی تأسیس گروه پژوهشی فرآوری آبزیان دانشگاه شیراز، 1388، کسب موافقت قطعی 1393، جذب دانشجوی دکتری 1394.
  • کسب عنوان پژوهشگر برگزیده دانشکده کشاورزی 1391 (دکتر مجذوبی و دکترگلمکانی)
  •  کسب عنوان پژوهشگر برگزیده دانشگاه شیراز و استان فارس توسط عضو هیأت علمی بخش علوم و صنایع غذایی (دکتر فرحناکی)، 1390، 1391 و 1392.
  •  برگزاری کارگاه تلخی زدایی از زیتون و تولید زیتون شور 1392
  •  کسب رتبه اول اختراع درسومین جشنواره خوارزمی وبرنده جایزه مدال طلای سازمان مالکیت
  •  
  • تالیفات اعضای هیئت علمی بخش علوم و صنایع غذایی
  • فاویسم و رابطه آن با باقلا – دکتر جلال جمالیان، 1352
  • علوم و تکنولوژی میوه ها و سبزی ها- دکتر رستم فرجی.1367
  • روش های متداول در تجزیه مواد غذایی – مهندس زیبا حسینی، 1369
  • اصول نگهداری مواد غذایی – دکتر رستم فرجی .1371 
  • میوه و سبزی و تکنولوژی نگهداری و تبدیل آنها – دکتر رستم فرجی، 1374
  • فرهنگ کشاورزی و منابع طبیعی .جلد هفتم : علوم و صنایع غذایی – دکتر جمالیان، دکتر دخانی، دکتر شاهدی، دکترلامع.1379.   
  • صنایع غذایی جلد اول –دکتر مرتضی ملکی، دکتر شهرام دخانی، چاپ چهارم 1381
  • اصول صنایع تولید شکر- مهندس غلامرضا مصباحی .1382  (تاکنون 8 مرتبه چاپ شده است)
  • پیش درامدی بر مهندسی ژنتیک – دکتر محمود امین لاری. چاپ دوم 1384،1388.
  • فراوری شیر و تولید محصولات شیری- شعله فرشادفر‚ دکتر مهرداد نیاکوثری‚ شهرام جوادیان‚1385
  • شیمی مواد غذائی (تئوری و دستور کار). دکتر جلال جمالیان، دکتر آزاده جمالیان .1386 
  • فرهنگ علوم و صنایع غذایی – دکتر زهرا امام جمعه، دکتر محمد تقی گلمکانی، دکتر سید محمد هاشم حسینی، 1387 
  • خصوصیات و کاربردهای هیدروکلوئیدها در مواد غذائی و داروئی – دکتر عسکر فرحناکی، دکتر مهسا مجذوبی، مهندس غلامرضا مصباحی، 1388
  • اصول و مبانی طراحی کارخانجات مواد غذایی – دکتر عسگر فرحناکی، مهندس محسن گواهیان، 1389
  • تکنولوژی اکستروژن در صنایع غذایی – ترجمه دکتر مهسا مجذوبی و دکتر عسگر فرحناکی، 1389
  • فرهنگ نوین کشاورزی و منابع طبیعی (شامل تعریف و معادل فارسی واژه های علمی): علوم و صنایع غذایی، جلد 7 – دکتر محمد شاهدی، دکتر جلال جمالیان، دکتر حسن لامع، دکتر شهرام دخانی و دکتر مهدی کدیور، 1390
  • مدیریت پسماند در صنایع غذایی – دکتر مهرداد نیاکوثری، مهندس محسن زندی، 1391
  • بهینه سازی فرآیند استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی- دکتر مرضیه موسوی نسب 1391
  • کاربرد سیستم های بویایی و چشایی الکترونیکی در صنایع غذایی- دکتر مهرداد نیاکوثری، مهندس محسن زندی 1391
  • زیتون و روغن زیتون (فرآوری و تغذیه)- دکتر محمد تقی گلمکانی
  • شناسایی عسل تقلبی- مهندس غلامرضا مصباحی 1395
  • پاتوژن های میکروبی ناشی از مواد غذایی مکانیسم ها و بیماریزایی- دکتر مرضیه موسوی نسب و دکتر سروش حقیقی منش 1396
  • Nanoencapsulation Technologies for the Food and Nutraceutical Industries (Chapter 12)- دکتر سید محمد هاشم حسینی، دکتر فاطمه غیاثی و دکتر مستانه جهرمی 2017
  • دائره المعارف جامع علوم کشاورزی- دکتر محمد هادی اسکندری 1397
  • کنسروسازی از سبزی های مختلف- مهندس غلامرضا مصباحی 1397
  • موضوعات خاص صنایع غذایی- دکتر هادی هاشمی گهروئی و دکتر مهرداد نیاکوثری 1398
  • خلاصه ای از شیمی و عملیات صنعتی تولید عسل- مهندس غلامرضا مصباحی 1398
  • اصول صنایع کنسروسازی (چاپ سوم- با تجدید نظر و ویرایش کلی)- مهندس غلامرضا مصباحی 1398
  • اصول صنایع تولید شکر "تجدید چاپ"- مهندس غلامرضا مصباحی 1398
  • برخی از فواید عسل در زمینه سلامتی- مهندس غلامرضا مصباحی 1398
  • چشم اندازی بر هوا ژل های پلی ساکاریدی، ترکیبات نوین صنعت غذا- دکتر فاطمه غیاثی 1398
  • Essential Oils - Oils of Nature Chapter Application of Essential Oils for Shelf-Life Extension of Seafood Products- دکتر مرضیه موسوی نسب، دکتر نجمه اولیائی و دکتر آرمین میرزاپور 2019
  • Innovation in the Food Sector Through the Valorization of Food and Agro-Food By-Products Chapter Innovation in the Seafood Sector through the Valorization of By-Products- دکتر مرضیه موسوی نسب، دکتر نجمه اولیائی و دکتر آرمین میرزاپور 2020
  • Succinic Anhydride Modification- دکتر فاطمه غیاثی، دکترمحمد تقی گلمکانی، دکتر هادی هاشمی گهروئی و دکتر محمد هادی اسکندری 2021
  • Natural Gums- Physicochemical and Enzymatic Modification of Gums- دکتر فاطمه غیاثی، دکتر محمد هادی اسکندری، دکتر هادی هاشمی گهروئی، دکتر محمد تقی گلمکانی و دکتر مهرداد نیاکوثری 2021
  • Fatty acid modifications- دکتر فاطمه غیاثی، دکتر هادی هاشمی گهروئی، دکتر محمد هادی اسکندری و دکتر مهرداد نیاکوثری 2021
  • Physicochemical and Enzymatic Modification of Gums- دکتر هادی هاشمی گهروئی، دکتر محمد هادی اسکندری و دکتر فاطمه غیاثی 2021
  • Physicochemical and Enzymatic Modiication of Gums- دکتر هادی هاشمی گهروئی، دکتر محمد هادی اسکندری، دکتر فاطمه غیاثی و دکتر مهرداد نیاکوثری 2021
  • اصول تکنولوژی روغن ها و چربی های خوراکی- دکتر محمد تقی گلمکانی، دکتر فاطمه غیاثی و مهندس مریم حبیبی 1401