
بخش صنایع غذایی ارشد
بخش صنایع غذایی ارشد
نام رشته: علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش فناوری مواد غذایی
توضیحات: عمده دروس تخصصی این گرایش عبارتند از:
خواص شیمیایی و عملکردی موادغذایی، خواص فیزیکی مواد غذایی، میکروبیولوژی صنعتی، روشهای نوین آزمایشگاهی، صنایع غذایی پیشرفته، فرآیندهای غیر حرارتی مواد غذایی،سمینارکارشناسی ارشد، حسگرها در صنایع غذایی، روش تحقیق، صنایع فرآورده های شیلاتی، فناوری های پیشرفته در صنایع گوشت، فناوری های پیشرفته در صنایع غلات
سرفصل رشته کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش فناوری مواد غذایی
نام رشته: علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی
توضیحات: عمده دروس تخصصی این گرایش عبارتند از:
خواص شیمیایی و عملکردی موادغذایی، خواص فیزیکی مواد غذایی، میکروبیولوژی صنعتی، روشهای نوین آزمایشگاهی، شیمی پروتئین ها، شیمی کربوهیدرات ها، شیمی لیپیدها، سمینارکارشناسی ارشد، روش تحقیق، شیمی کلوئیدها، سم شناسی مواد غذایی، فرآوری محصولات جانبی و ضایعات مواد غذایی
سرفصل رشته کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی
آدرس کوتاه :
آخرین اخبار
قابل توجه اعضا محترم هیات علمی و همکاران محترم دانشکده دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان عنوان: " تربیت جنسی کودکان" زمان: ساعت 10 تا 12 "چهارشنبه 15 آذر ماه 1402" مکان: اتاق شورا دانشکده کشاورزی شروع کارگاه:...
همکاران گرامی با سلام و احترام پیرو بخشنامه استانداری فارس خواهشمند است برای مصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی موارد زیر را رعایت فرمایید: 1- رعایت دمای 18 درجه سانتیگراد در کلیه فضاهای اداری؛ 2- روشن نمودن وسایل گرمایشی یک ساعت قبل از آغاز وقت اداری و...
Subject: Invitation letter for sending article to IAR Dear Colleagues It is my pleasure to inform you that issue 2, Vol. 41 (2022-2023) of the "Iran Agricultural Research" (IAR) Journal has been published recently. IAR is an international Journal...
جلد چهل و یکم مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir