بخش صنایع غذایی ارشد

بخش صنایع غذایی ارشد


نام رشته: علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش فناوری مواد غذایی

 

توضیحات: عمده دروس تخصصی این گرایش عبارتند از:

خواص شیمیایی و عملکردی موادغذایی، خواص فیزیکی مواد غذایی، میکروبیولوژی صنعتی، روشهای نوین آزمایشگاهی، صنایع غذایی پیشرفته، فرآیندهای غیر حرارتی مواد غذایی،سمینارکارشناسی ارشد، حسگرها در صنایع غذایی، روش تحقیق، صنایع فرآورده های شیلاتی، فناوری های پیشرفته در صنایع گوشت، فناوری های پیشرفته در صنایع غلات

سرفصل رشته کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش فناوری مواد غذایی

 

نام رشته: علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی

 

توضیحات: عمده دروس تخصصی این گرایش عبارتند از:

خواص شیمیایی و عملکردی موادغذایی، خواص فیزیکی مواد غذایی، میکروبیولوژی صنعتی، روشهای نوین آزمایشگاهی، شیمی پروتئین ها، شیمی کربوهیدرات ها، شیمی لیپیدها، سمینارکارشناسی ارشد، روش تحقیق، شیمی کلوئیدها، سم شناسی مواد غذایی، فرآوری محصولات جانبی و ضایعات مواد غذایی


سرفصل رشته کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی

 

آدرس کوتاه :

آخرین اخبار

برنامه حرکت سرویس های دانشکده از 24 تیرماه...
برنامه حرکت سرویس های دانشکده از 24 تیرماه...
برنامه حرکت سرویس های دانشکده از 24 تیرماه 1403 تا اطلاع ثانوی
انتصاب آقای دکتر سیدحسین کارپرورفرد...
انتصاب آقای دکتر سیدحسین کارپرورفرد...
به مدت دو سال به عنوان رئیس بخش مهندسی بیوسیستم دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان هیات علمی گرامی، کارمندان محترم و دانشجویان عزیز زمان: سه شنبه ها هر هفته هیات علمی و کارمندان ساعت 10 تا 12 مکان کلاس 3 بخش گیاهپزشکی (ساختمان 2) - روبروی پژوهشکده بیوتکنولوژی شروع کارگاه: 11 اردیبهشت...
*نتایج قرعه کشی بانک مهر*
*نتایج قرعه کشی بانک مهر*
فهرست اولویت بندی افراد فرم ضمانت نامه
جلد چهل و دو شماره یک مجله تحقیقات کشاورزی ایران
جلد چهل و دو شماره یک مجله تحقیقات کشاورزی ایران
جلد چهل و دوم شماره یکم مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir