بخش صنایع غذایی ارشد

بخش صنایع غذایی ارشد


نام رشته: علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش فناوری مواد غذایی

 

توضیحات: عمده دروس تخصصی این گرایش عبارتند از:

خواص شیمیایی و عملکردی موادغذایی، خواص فیزیکی مواد غذایی، میکروبیولوژی صنعتی، روشهای نوین آزمایشگاهی، صنایع غذایی پیشرفته، فرآیندهای غیر حرارتی مواد غذایی،سمینارکارشناسی ارشد، حسگرها در صنایع غذایی، روش تحقیق، صنایع فرآورده های شیلاتی، فناوری های پیشرفته در صنایع گوشت، فناوری های پیشرفته در صنایع غلات

سرفصل رشته کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش فناوری مواد غذایی

 

نام رشته: علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی

 

توضیحات: عمده دروس تخصصی این گرایش عبارتند از:

خواص شیمیایی و عملکردی موادغذایی، خواص فیزیکی مواد غذایی، میکروبیولوژی صنعتی، روشهای نوین آزمایشگاهی، شیمی پروتئین ها، شیمی کربوهیدرات ها، شیمی لیپیدها، سمینارکارشناسی ارشد، روش تحقیق، شیمی کلوئیدها، سم شناسی مواد غذایی، فرآوری محصولات جانبی و ضایعات مواد غذایی


سرفصل رشته کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی

 

آدرس کوتاه :

آخرین اخبار

*فراخوان هفته پژوهش و فناوری 1403*
*فراخوان هفته پژوهش و فناوری 1403*
فرم رساله و پایان نامه برتر
رویداد شب علم دانشگاه شیراز
رویداد شب علم دانشگاه شیراز
رویداد شب علم دانشگاه شیراز سفری هیجان انگیز در دریای بیکران علم با ما همراه شوید تا در یک شب پر از کشف و یادگیری، به زبان ساده، به بررسی دستاوردهای علمی بپردازیم. ویژه برنامه‌ها: آزمایش های جذاب علمی کارگاه‌های آموزشی جذاب کاربردی و تعاملی رصد ستاره...
جلد چهل و دو شماره دو سال 2023 مجله تحقیقات کشاورزی ایران
جلد چهل و دو شماره دو سال 2023 مجله تحقیقات کشاورزی ایران
جلد چهل و دوم شماره دوم سال 2023 مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان هیات علمی گرامی، کارمندان محترم و دانشجویان عزیز زمان: سه شنبه ها هر هفته هیات علمی و کارمندان ساعت 10 تا 12 مکان کلاس 3 بخش گیاهپزشکی (ساختمان 2) - روبروی پژوهشکده بیوتکنولوژی شروع کارگاه: 11 اردیبهشت...