بخش صنایع غذایی - آموزشی

بخش صنایع غذایی - آموزشی


 امکانات آموزشی 

بخش علوم و مهندسی صنایع غذایی دارای دو کلاس مجزا به  گنجایش 30 نفر دانشجو و دو اتاق کنفرانس به گنجایش 15 دانشجو است که هر یک مجهز به دستگاه ویدئو پرژکتور و تلویزیون می باشند. آزمایشگاه‌های آموزشی دانشجویان مقطع کارشناسی شامل آزمایشگاههای تجزیه مواد غذایی، تکنولوژی غلات، میکروبیولوژی و پایلوت پلنت هستند که در آن‌ها تجهیزاتی اعم از انواع میکروسکوپ نوری، اسپکتروفوتومتر، انواع آون، pH متر، ترازو، دستگاه سوکسله، کلدال، خطوط تولید کنسرو، تولید محصولات گوشتی و لبنی و ... فراهم است. این بخش همچنین جهت آموزش به  دانشجویان تحصیلات تکمیلی دارای آزمایشگاههای تخصصی نظیر آزمایشگاه رئولوژی و آنالیز بافت، آزمایشگاه بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی غذایی، آزمایشگاه تجزیه دستگاهی، آزمایشگاه پدیده های انتقال و فناوری های نوین و ... می باشد که مجهز به دستگاههای تخصصی نظیر کروماتوگرافی گازی، Texture Analyzer،RVA ، PCR، سانتریفیوژ، فریز درایر و ... می باشند.

 

 

 

 

آدرس کوتاه :

آخرین اخبار

برنامه حرکت سرویس های دانشکده از 24 تیرماه...
برنامه حرکت سرویس های دانشکده از 24 تیرماه...
برنامه حرکت سرویس های دانشکده از 24 تیرماه 1403 تا اطلاع ثانوی
انتصاب آقای دکتر سیدحسین کارپرورفرد...
انتصاب آقای دکتر سیدحسین کارپرورفرد...
به مدت دو سال به عنوان رئیس بخش مهندسی بیوسیستم دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان هیات علمی گرامی، کارمندان محترم و دانشجویان عزیز زمان: سه شنبه ها هر هفته هیات علمی و کارمندان ساعت 10 تا 12 مکان کلاس 3 بخش گیاهپزشکی (ساختمان 2) - روبروی پژوهشکده بیوتکنولوژی شروع کارگاه: 11 اردیبهشت...
*نتایج قرعه کشی بانک مهر*
*نتایج قرعه کشی بانک مهر*
فهرست اولویت بندی افراد فرم ضمانت نامه
جلد چهل و دو شماره یک مجله تحقیقات کشاورزی ایران
جلد چهل و دو شماره یک مجله تحقیقات کشاورزی ایران
جلد چهل و دوم شماره یکم مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir