بخش صنایع غذایی - آموزشی

بخش صنایع غذایی - آموزشی


 امکانات آموزشی 

بخش علوم و مهندسی صنایع غذایی دارای دو کلاس مجزا به  گنجایش 30 نفر دانشجو و دو اتاق کنفرانس به گنجایش 15 دانشجو است که هر یک مجهز به دستگاه ویدئو پرژکتور و تلویزیون می باشند. آزمایشگاه‌های آموزشی دانشجویان مقطع کارشناسی شامل آزمایشگاههای تجزیه مواد غذایی، تکنولوژی غلات، میکروبیولوژی و پایلوت پلنت هستند که در آن‌ها تجهیزاتی اعم از انواع میکروسکوپ نوری، اسپکتروفوتومتر، انواع آون، pH متر، ترازو، دستگاه سوکسله، کلدال، خطوط تولید کنسرو، تولید محصولات گوشتی و لبنی و ... فراهم است. این بخش همچنین جهت آموزش به  دانشجویان تحصیلات تکمیلی دارای آزمایشگاههای تخصصی نظیر آزمایشگاه رئولوژی و آنالیز بافت، آزمایشگاه بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی غذایی، آزمایشگاه تجزیه دستگاهی، آزمایشگاه پدیده های انتقال و فناوری های نوین و ... می باشد که مجهز به دستگاههای تخصصی نظیر کروماتوگرافی گازی، Texture Analyzer،RVA ، PCR، سانتریفیوژ، فریز درایر و ... می باشند.

 

 

 

 

آدرس کوتاه :

آخرین اخبار

*فراخوان پژوهشگر پسادکتری*
*فراخوان پژوهشگر پسادکتری*
دریافت فایل شرایط جذب
*بورس تحصیلی کشور چین*
*بورس تحصیلی کشور چین*
فایل شرایط استفاده از بورس تحصیلی
*جلد 44 شماره دوم سال 2025 مجله تحقیقات کشاورزی ایران*
*جلد 44 شماره دوم سال 2025 مجله تحقیقات کشاورزی ایران*
جلد چهل و چهارم شماره دوم سال 2025 مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir