بخش صنایع غذایی - آموزشی

بخش صنایع غذایی - آموزشی


 امکانات آموزشی 

بخش علوم و مهندسی صنایع غذایی دارای دو کلاس مجزا به  گنجایش 30 نفر دانشجو و دو اتاق کنفرانس به گنجایش 15 دانشجو است که هر یک مجهز به دستگاه ویدئو پرژکتور و تلویزیون می باشند. آزمایشگاه‌های آموزشی دانشجویان مقطع کارشناسی شامل آزمایشگاههای تجزیه مواد غذایی، تکنولوژی غلات، میکروبیولوژی و پایلوت پلنت هستند که در آن‌ها تجهیزاتی اعم از انواع میکروسکوپ نوری، اسپکتروفوتومتر، انواع آون، pH متر، ترازو، دستگاه سوکسله، کلدال، خطوط تولید کنسرو، تولید محصولات گوشتی و لبنی و ... فراهم است. این بخش همچنین جهت آموزش به  دانشجویان تحصیلات تکمیلی دارای آزمایشگاههای تخصصی نظیر آزمایشگاه رئولوژی و آنالیز بافت، آزمایشگاه بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی غذایی، آزمایشگاه تجزیه دستگاهی، آزمایشگاه پدیده های انتقال و فناوری های نوین و ... می باشد که مجهز به دستگاههای تخصصی نظیر کروماتوگرافی گازی، Texture Analyzer،RVA ، PCR، سانتریفیوژ، فریز درایر و ... می باشند.

 

 

 

 

آدرس کوتاه :

آخرین اخبار

*فراخوان هفته پژوهش و فناوری 1403*
*فراخوان هفته پژوهش و فناوری 1403*
فرم رساله و پایان نامه برتر
رویداد شب علم دانشگاه شیراز
رویداد شب علم دانشگاه شیراز
رویداد شب علم دانشگاه شیراز سفری هیجان انگیز در دریای بیکران علم با ما همراه شوید تا در یک شب پر از کشف و یادگیری، به زبان ساده، به بررسی دستاوردهای علمی بپردازیم. ویژه برنامه‌ها: آزمایش های جذاب علمی کارگاه‌های آموزشی جذاب کاربردی و تعاملی رصد ستاره...
جلد چهل و دو شماره دو سال 2023 مجله تحقیقات کشاورزی ایران
جلد چهل و دو شماره دو سال 2023 مجله تحقیقات کشاورزی ایران
جلد چهل و دوم شماره دوم سال 2023 مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان هیات علمی گرامی، کارمندان محترم و دانشجویان عزیز زمان: سه شنبه ها هر هفته هیات علمی و کارمندان ساعت 10 تا 12 مکان کلاس 3 بخش گیاهپزشکی (ساختمان 2) - روبروی پژوهشکده بیوتکنولوژی شروع کارگاه: 11 اردیبهشت...