بخش صنایع غذایی - تاریخچه

بخش صنایع غذایی - تاریخچه


 

علوم و صنایع غذایی به مجموعه ای ازعلوم و فنون اطلاق می شود که کیفیت فیزیکی، شیمیایی و میکروبی محصولات کشاورزی اعم از باغی، زراعی، دامی و دریایی را از لحاظ تبدیل ونگهداری موردتوجه قرارداده وامورجمع آوری، فرآوری، تبدیل، فرمولاسیون، نگهداری، کنترل کیفیت وحمل ونقل آنهاراموردبررسی قرارمی دهد. کارشناسان این رشته قادرند باتکیه برمعلومات واندوخته های علمی خود اداره واحدهای صنایع غذایی را بعهده گرفته ودربرنامه ریزی وایجاد واحدهای تولیدی صنایع غذایی درمناطق کشت و صنعت کمک نموده، درامورآموزشی وتحقیقاتی همکاری نموده و به عنوان مسئول فنی، مسئول آزمایشگاه و مدیرتولید و کنترل کیفی کارخانه های صنایع غذایی انجام وظیفه نمایند.  

بخش علوم وصنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیرازبه همت اعضای هیأت علمی وکارمندان ازسال 1347 فعالیت خود را درجهت پذیرش و تربیت کارشناسان رشته علوم وصنایع غذایی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری شروع کرده و دانش آموختگان در زمینه های میکروبیولوژی، شیمی، مهندسی وتکنولوژی موادغذایی فارغ التحصیل گردیده اند. این بخش بطور متوسط هر سال 30 نفر در مقطع کارشناسی، 15 نفر در مقطع کارشناسی ارشد (گرایش های شیمی و تکنولوژی) و 6 نفر در مقطع دکتری (گرایش های تکنولوژی و میکروبیولوژی)در دو قسمت سراسری و واحد بین الملل دانشجو می پذیرد.

آدرس کوتاه :

آخرین اخبار

برنامه حرکت سرویس های دانشکده از 24 تیرماه...
برنامه حرکت سرویس های دانشکده از 24 تیرماه...
برنامه حرکت سرویس های دانشکده از 24 تیرماه 1403 تا اطلاع ثانوی
انتصاب آقای دکتر سیدحسین کارپرورفرد...
انتصاب آقای دکتر سیدحسین کارپرورفرد...
به مدت دو سال به عنوان رئیس بخش مهندسی بیوسیستم دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان هیات علمی گرامی، کارمندان محترم و دانشجویان عزیز زمان: سه شنبه ها هر هفته هیات علمی و کارمندان ساعت 10 تا 12 مکان کلاس 3 بخش گیاهپزشکی (ساختمان 2) - روبروی پژوهشکده بیوتکنولوژی شروع کارگاه: 11 اردیبهشت...
*نتایج قرعه کشی بانک مهر*
*نتایج قرعه کشی بانک مهر*
فهرست اولویت بندی افراد فرم ضمانت نامه
جلد چهل و دو شماره یک مجله تحقیقات کشاورزی ایران
جلد چهل و دو شماره یک مجله تحقیقات کشاورزی ایران
جلد چهل و دوم شماره یکم مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir