بخش صنایع غذایی - تاریخچه

بخش صنایع غذایی - تاریخچه


 

علوم و صنایع غذایی به مجموعه ای ازعلوم و فنون اطلاق می شود که کیفیت فیزیکی، شیمیایی و میکروبی محصولات کشاورزی اعم از باغی، زراعی، دامی و دریایی را از لحاظ تبدیل ونگهداری موردتوجه قرارداده وامورجمع آوری، فرآوری، تبدیل، فرمولاسیون، نگهداری، کنترل کیفیت وحمل ونقل آنهاراموردبررسی قرارمی دهد. کارشناسان این رشته قادرند باتکیه برمعلومات واندوخته های علمی خود اداره واحدهای صنایع غذایی را بعهده گرفته ودربرنامه ریزی وایجاد واحدهای تولیدی صنایع غذایی درمناطق کشت و صنعت کمک نموده، درامورآموزشی وتحقیقاتی همکاری نموده و به عنوان مسئول فنی، مسئول آزمایشگاه و مدیرتولید و کنترل کیفی کارخانه های صنایع غذایی انجام وظیفه نمایند.  

بخش علوم وصنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیرازبه همت اعضای هیأت علمی وکارمندان ازسال 1347 فعالیت خود را درجهت پذیرش و تربیت کارشناسان رشته علوم وصنایع غذایی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری شروع کرده و دانش آموختگان در زمینه های میکروبیولوژی، شیمی، مهندسی وتکنولوژی موادغذایی فارغ التحصیل گردیده اند. این بخش بطور متوسط هر سال 30 نفر در مقطع کارشناسی، 15 نفر در مقطع کارشناسی ارشد (گرایش های شیمی و تکنولوژی) و 6 نفر در مقطع دکتری (گرایش های تکنولوژی و میکروبیولوژی)در دو قسمت سراسری و واحد بین الملل دانشجو می پذیرد.

آدرس کوتاه :

آخرین اخبار

جدید-برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
جدید-برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
قابل توجه اعضا محترم هیات علمی و همکاران محترم دانشکده دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان عنوان: " ‌تربیت جنسی کودکان" زمان: ساعت 10 تا 12 "چهارشنبه 15 آذر ماه 1402" مکان: اتاق شورا دانشکده کشاورزی شروع کارگاه:...
*مصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی*
*مصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی*
همکاران گرامی با سلام و احترام پیرو بخشنامه استانداری فارس خواهشمند است برای مصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی موارد زیر را رعایت فرمایید: 1- رعایت دمای 18 درجه سانتیگراد در کلیه فضاهای اداری؛ 2- روشن نمودن وسایل گرمایشی یک ساعت قبل از آغاز وقت اداری و...
کسب مقام های انجمن های علمی در...
کسب مقام های انجمن های علمی در...
چهاردهمین جشنواره دانشگاهی حرکت - آبان ماه 1402
دعوت نامه ارسال مقاله به مجله تحقیقات کشاورزی ایران
دعوت نامه ارسال مقاله به مجله تحقیقات کشاورزی ایران
Subject: Invitation letter for sending article to IAR Dear Colleagues It is my pleasure to inform you that issue 2, Vol. 41 (2022-2023) of the "Iran Agricultural Research" (IAR) Journal has been published recently. IAR is an international Journal...
جلد چهل و یکم مجله تحقیقات کشاورزی ایران...
جلد چهل و یکم مجله تحقیقات کشاورزی ایران...
جلد چهل و یکم مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir