بخش صنایع غذایی - تاریخچه

بخش صنایع غذایی - تاریخچه


 

علوم و صنایع غذایی به مجموعه ای ازعلوم و فنون اطلاق می شود که کیفیت فیزیکی، شیمیایی و میکروبی محصولات کشاورزی اعم از باغی، زراعی، دامی و دریایی را از لحاظ تبدیل ونگهداری موردتوجه قرارداده وامورجمع آوری، فرآوری، تبدیل، فرمولاسیون، نگهداری، کنترل کیفیت وحمل ونقل آنهاراموردبررسی قرارمی دهد. کارشناسان این رشته قادرند باتکیه برمعلومات واندوخته های علمی خود اداره واحدهای صنایع غذایی را بعهده گرفته ودربرنامه ریزی وایجاد واحدهای تولیدی صنایع غذایی درمناطق کشت و صنعت کمک نموده، درامورآموزشی وتحقیقاتی همکاری نموده و به عنوان مسئول فنی، مسئول آزمایشگاه و مدیرتولید و کنترل کیفی کارخانه های صنایع غذایی انجام وظیفه نمایند.  

بخش علوم وصنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیرازبه همت اعضای هیأت علمی وکارمندان ازسال 1347 فعالیت خود را درجهت پذیرش و تربیت کارشناسان رشته علوم وصنایع غذایی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری شروع کرده و دانش آموختگان در زمینه های میکروبیولوژی، شیمی، مهندسی وتکنولوژی موادغذایی فارغ التحصیل گردیده اند. این بخش بطور متوسط هر سال 30 نفر در مقطع کارشناسی، 15 نفر در مقطع کارشناسی ارشد (گرایش های شیمی و تکنولوژی) و 6 نفر در مقطع دکتری (گرایش های تکنولوژی و میکروبیولوژی)در دو قسمت سراسری و واحد بین الملل دانشجو می پذیرد.

آدرس کوتاه :

آخرین اخبار

*تصاویر روز درختکاری*
*تصاویر روز درختکاری*
درود بر همه عزیزان تصاویر روز درختکاری دانشکده کشاورزی شیراز تا یک ماه آینده از لینک زیر در دسترس است با سپاس فراوان لینک تصاویر روز درختکاری
*اقامتگاه های نوروزی*
*اقامتگاه های نوروزی*
درود بر همکاران گرامی در لینک زیر اطلاعات کامل اقامتگاه های نورزی برای استفاده گذاشته شده است سپاس فراوان لینک دانلود فایل
*محصول دانش بنیان*
*محصول دانش بنیان*
رو نمایی از محصول دانش بنیان seed pot تولید شده توسط شرکت دانش‌بنیان زیست فناوران پیشگام دانش سبز در ششمین همایش ملی علوم و تکتولوژی بذر در دانشگاه شهید با هنر کرمان این دستاورد علمی را به جناب آقای دکتر تقوایی و تیم تحقیقاتی تبریک گفته و برای...
*بازدید کشاورزان پیشرو از دانشکده کشاورزی*
*بازدید کشاورزان پیشرو از دانشکده کشاورزی*
کشاورزان پیشرو اصفهانی ضمن بازدید از مزارع نمونه دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز، با دستاوردهای کشاورزی این دانشکده آشنا شدند. به‌گزارش روابط‌عمومی دانشگاه شیراز، در اردوی راهیان پیشرفت که با حضور جمعی از کشاورزان پیشرو و خبره اصفهان، در تعامل میان...
*جلد چهل و سه شماره یک سال 2024 مجله تحقیقات کشاورزی ایران*
*جلد چهل و سه شماره یک سال 2024 مجله تحقیقات کشاورزی ایران*
جلد چهل و سوم شماره یکم سال 2024 مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان هیات علمی گرامی، کارمندان محترم و دانشجویان عزیز زمان: سه شنبه ها هر هفته هیات علمی و کارمندان ساعت 10 تا 12 مکان کلاس 3 بخش گیاهپزشکی (ساختمان 2) - روبروی پژوهشکده بیوتکنولوژی شروع کارگاه: 11 اردیبهشت...