بخش صنایع غذایی - تاریخچه

بخش صنایع غذایی - تاریخچه


 

علوم و صنایع غذایی به مجموعه ای ازعلوم و فنون اطلاق می شود که کیفیت فیزیکی، شیمیایی و میکروبی محصولات کشاورزی اعم از باغی، زراعی، دامی و دریایی را از لحاظ تبدیل ونگهداری موردتوجه قرارداده وامورجمع آوری، فرآوری، تبدیل، فرمولاسیون، نگهداری، کنترل کیفیت وحمل ونقل آنهاراموردبررسی قرارمی دهد. کارشناسان این رشته قادرند باتکیه برمعلومات واندوخته های علمی خود اداره واحدهای صنایع غذایی را بعهده گرفته ودربرنامه ریزی وایجاد واحدهای تولیدی صنایع غذایی درمناطق کشت و صنعت کمک نموده، درامورآموزشی وتحقیقاتی همکاری نموده و به عنوان مسئول فنی، مسئول آزمایشگاه و مدیرتولید و کنترل کیفی کارخانه های صنایع غذایی انجام وظیفه نمایند.  

بخش علوم وصنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیرازبه همت اعضای هیأت علمی وکارمندان ازسال 1347 فعالیت خود را درجهت پذیرش و تربیت کارشناسان رشته علوم وصنایع غذایی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری شروع کرده و دانش آموختگان در زمینه های میکروبیولوژی، شیمی، مهندسی وتکنولوژی موادغذایی فارغ التحصیل گردیده اند. این بخش بطور متوسط هر سال 30 نفر در مقطع کارشناسی، 15 نفر در مقطع کارشناسی ارشد (گرایش های شیمی و تکنولوژی) و 6 نفر در مقطع دکتری (گرایش های تکنولوژی و میکروبیولوژی)در دو قسمت سراسری و واحد بین الملل دانشجو می پذیرد.

آدرس کوتاه :

آخرین اخبار

*موفقیت بین المللی در رویداد زیست بوم نوآوری و فناوری*
*موفقیت بین المللی در رویداد زیست بوم نوآوری و فناوری*
تیم دانشگاه شیراز در بزرگترین رویداد زیست‌بوم نوآوری و فناوری منطقه جنوب غرب آسیا با عنوان اینوتکس ۲۰۲۵ در بخش جشنواره پژوهش‌های کاربردی مسئله‌محور (ریسرچ پیچ) جزو سه تیم برتر این جشنواره انتخاب شد. جشنواره پژوهش‌های کاربردی و مسئله‌محور ریسرچ پیچ،...
*فصل کتاب آقای دکتر اکبر کرمی*
*فصل کتاب آقای دکتر اکبر کرمی*
چاپ فصلی از کتاب تنوع زیستی و بهبود ژنتیکی گیاهان دارویی و معطر با عنوان "بهنژادی گیاه دارویی شیرین بیان" توسط آقای دکتر اکبر کرمی ، دکتر ساسان موسوی و خانم دکتر طاهره موحد حقیقی
*جلد چهل و سه شماره دو سال 2024 مجله تحقیقات کشاورزی ایران*
*جلد چهل و سه شماره دو سال 2024 مجله تحقیقات کشاورزی ایران*
جلد چهل و سوم شماره دوم سال 2024 مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir
*زعفران دانشکده کشاورزی*
*زعفران دانشکده کشاورزی*
فروش زعفران "طلا ساقه" دانشکده کشاورزی به تعداد محدود هر بسته 2 گرمی 300 هزار تومان برای هماهنگی خرید به آقای نجفی تماس بگیرید شماره داخلی 8337
بازدید کشاورزان و کارشناسان پیشرو دیمزارهای فارس
بازدید کشاورزان و کارشناسان پیشرو دیمزارهای فارس
بازدید کشاورزان و کارشناسان پیشرو دیمزارهای فارس از دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز لینک دریافت عکس لینک دریافت ویدئو
*کتاب دکتر فرهمند*
*کتاب دکتر فرهمند*
?? کیمیاگر‌ عشایر (نگاهی دیگر‌گونه به محمد‌بهمن‌بیگی) ✍️?? نویسنده: دکتر همایون فرهمند ـ استاد دانشگاه شیراز ?? ناشر: انتشارات قشقایی (ناشر کتاب‌های ایلات) ?? نوبت چاپ: سوم، ۱۴۰۴ ?? فهرست مطالب -به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم (ماجرای بهمن بیگی...
*رویداد بازدید نوروز 1404*
*رویداد بازدید نوروز 1404*
ضمن تبریک سال نو عزیزان می توانند برای دیدن و یا دریافت تصاویر خود تا یک ماه آینده از لینک زیر استفاده کنند https://drive.google.com/drive/folders/1CWb3ji1-1T3dUmUnbiPqF9MTAABPUgFT?usp=sharing
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان هیات علمی گرامی، کارمندان محترم و دانشجویان عزیز موضوع کارگاه "مهارت نه گفتن" زمان: چهارشنبه ها هر هفته ساعت 10 تا 12 مکان کلاس 103 آموزش شروع کارگاه: 10 اردیبهشت ماه 1404 به صورت هفتگی مدرس:...
*سومین همایش ملی پارک های ملی*
*سومین همایش ملی پارک های ملی*
تمدید شد مهلت ارسال مقاله: 31 فروردین مهلت داوری آثار: 20 اردیبهشت
*فراخوان اولین کنگره هوش مصنوعی در کشاورزی*
*فراخوان اولین کنگره هوش مصنوعی در کشاورزی*
اولین کنگره ملی هوش مصنوعی در کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست زمان برگزاری: ۱۲ تا ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ مهلت ارسال مقالات: ۳۱ تیر ۱۴۰۴ ثبت‌نام تا ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ --- محورهای کنگره: - هوش مصنوعی در مدیریت منابع آب، خاک و کشاورزی پایدار ...