بخش صنایع غذایی - جوایز و افتخارات

بخش صنایع غذایی - جوایز و افتخارات


 

  • افتخارات و فعالیتها
  • کسب عنوان پژوهشگر برتر یک درصد و دو درصد دنیا توسط اساتید بخش (آقایان دکتر نیاکوثری، دکتر اسکندری، دکتر گلمکانی و دکتر حسینی) (1402)
  • کسب عنوان پژوهشگر و فناور برتر استان، دانشگاه و دانشکده توسط اساتید بخش (آقایان دکتر نیاکوثری، دکتر اسکندری، دکتر گلمکانی و دکتر حسینی و خانم ها دکتر مجدی نسب، دکتر موسوی نسب و دکتر فضائلی)
  • افتتاح کارخانه تولید محصولات بدون گلوتن در دانشکده کشاورزی توسط خانم دکتر فضائلی (1402)
  • کسب جایزه بین المللی سافریج بریتانیا توسط خانم دکتر موسوی نسب (2019)
  • ارتباط با صنعت و افتتاح دفتر تحقیق و توسعه شرکت های دایتی و رامک در بخش علوم و مهندسی صنایع غذایی (1402)
  • اجرای طرح های پژوهشی و پایان نامه های مورد حمایت و نیاز صنعت غذا
  • تالیف کتب متعدد در زمینه های تخصصی توسط اساتید بخش
  • برگزاری بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
  •  تاسیس کارخانه مینی لبنیات سازی در بخش علوم و صنایع غذائی درمهر ماه سال 1386
  • برگزاری کارگاه آموزشی HACCP در سال 1386 و آرد و نان در سال 1387 توسط بخش
  • برگزاری اولین کارگاه کاربرد هیدروکلوئید ها در صنایع غذایی، 1387
  •  برگزاری دومین کارگاه کاربرد هیدروکلوئید ها در صنایع غذایی، 1388
  • برگزاری اولین کارگاه معرفی و تولید تخمیری هیدروکلوئید های میکروبی وکاربرد آنها در صنایع غذایی، 1388
  •  برگزاری کارگاه آرد و نان استان فارس، 1388
  •  برگزاری هم اندیشی بررسی مشکلاات صنعت آرد و نان، 1389
  • برگزاری کارگاه مطالعه بافت و رئولوژی مواد غذایی، 1390
  • کسب مقام اول طرحهای کارآفرینی ایده های برتر دانشکده در سال، 1390
  • کسب مقام انجمن علمی برگزیده در دانشگاه شیراز، 1390
  •  موافقت اصولی تأسیس گروه پژوهشی فرآوری آبزیان دانشگاه شیراز، 1388، کسب موافقت قطعی 1393، جذب دانشجوی دکتری 1394.
  • کسب عنوان پژوهشگر برگزیده دانشکده کشاورزی 1391 (دکتر مجذوبی و دکترگلمکانی)
  •  کسب عنوان پژوهشگر برگزیده دانشگاه شیراز و استان فارس توسط عضو هیأت علمی بخش علوم و صنایع غذایی (دکتر فرحناکی)، 1390، 1391 و 1392.
  •  برگزاری کارگاه تلخی زدایی از زیتون و تولید زیتون شور 1392
  •  کسب رتبه اول اختراع درسومین جشنواره خوارزمی وبرنده جایزه مدال طلای سازمان مالکیت
  •  
  • تالیفات اعضای هیئت علمی بخش علوم و صنایع غذایی
  • فاویسم و رابطه آن با باقلا – دکتر جلال جمالیان، 1352
  • علوم و تکنولوژی میوه ها و سبزی ها- دکتر رستم فرجی.1367
  • روش های متداول در تجزیه مواد غذایی – مهندس زیبا حسینی، 1369
  • اصول نگهداری مواد غذایی – دکتر رستم فرجی .1371 
  • میوه و سبزی و تکنولوژی نگهداری و تبدیل آنها – دکتر رستم فرجی، 1374
  • فرهنگ کشاورزی و منابع طبیعی .جلد هفتم : علوم و صنایع غذایی – دکتر جمالیان، دکتر دخانی، دکتر شاهدی، دکترلامع.1379.   
  • صنایع غذایی جلد اول –دکتر مرتضی ملکی، دکتر شهرام دخانی، چاپ چهارم 1381
  • اصول صنایع تولید شکر- مهندس غلامرضا مصباحی .1382  (تاکنون 8 مرتبه چاپ شده است)
  • پیش درامدی بر مهندسی ژنتیک – دکتر محمود امین لاری. چاپ دوم 1384،1388.
  • فراوری شیر و تولید محصولات شیری- شعله فرشادفر‚ دکتر مهرداد نیاکوثری‚ شهرام جوادیان‚1385
  • شیمی مواد غذائی (تئوری و دستور کار). دکتر جلال جمالیان، دکتر آزاده جمالیان .1386 
  • فرهنگ علوم و صنایع غذایی – دکتر زهرا امام جمعه، دکتر محمد تقی گلمکانی، دکتر سید محمد هاشم حسینی، 1387 
  • خصوصیات و کاربردهای هیدروکلوئیدها در مواد غذائی و داروئی – دکتر عسکر فرحناکی، دکتر مهسا مجذوبی، مهندس غلامرضا مصباحی، 1388
  • اصول و مبانی طراحی کارخانجات مواد غذایی – دکتر عسگر فرحناکی، مهندس محسن گواهیان، 1389
  • تکنولوژی اکستروژن در صنایع غذایی – ترجمه دکتر مهسا مجذوبی و دکتر عسگر فرحناکی، 1389
  • فرهنگ نوین کشاورزی و منابع طبیعی (شامل تعریف و معادل فارسی واژه های علمی): علوم و صنایع غذایی، جلد 7 – دکتر محمد شاهدی، دکتر جلال جمالیان، دکتر حسن لامع، دکتر شهرام دخانی و دکتر مهدی کدیور، 1390
  • مدیریت پسماند در صنایع غذایی – دکتر مهرداد نیاکوثری، مهندس محسن زندی، 1391
  • بهینه سازی فرآیند استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی- دکتر مرضیه موسوی نسب 1391
  • کاربرد سیستم های بویایی و چشایی الکترونیکی در صنایع غذایی- دکتر مهرداد نیاکوثری، مهندس محسن زندی 1391
  • زیتون و روغن زیتون (فرآوری و تغذیه)- دکتر محمد تقی گلمکانی
  • شناسایی عسل تقلبی- مهندس غلامرضا مصباحی 1395
  • پاتوژن های میکروبی ناشی از مواد غذایی مکانیسم ها و بیماریزایی- دکتر مرضیه موسوی نسب و دکتر سروش حقیقی منش 1396
  • Nanoencapsulation Technologies for the Food and Nutraceutical Industries (Chapter 12)- دکتر سید محمد هاشم حسینی، دکتر فاطمه غیاثی و دکتر مستانه جهرمی 2017
  • دائره المعارف جامع علوم کشاورزی- دکتر محمد هادی اسکندری 1397
  • کنسروسازی از سبزی های مختلف- مهندس غلامرضا مصباحی 1397
  • موضوعات خاص صنایع غذایی- دکتر هادی هاشمی گهروئی و دکتر مهرداد نیاکوثری 1398
  • خلاصه ای از شیمی و عملیات صنعتی تولید عسل- مهندس غلامرضا مصباحی 1398
  • اصول صنایع کنسروسازی (چاپ سوم- با تجدید نظر و ویرایش کلی)- مهندس غلامرضا مصباحی 1398
  • اصول صنایع تولید شکر "تجدید چاپ"- مهندس غلامرضا مصباحی 1398
  • برخی از فواید عسل در زمینه سلامتی- مهندس غلامرضا مصباحی 1398
  • چشم اندازی بر هوا ژل های پلی ساکاریدی، ترکیبات نوین صنعت غذا- دکتر فاطمه غیاثی 1398
  • Essential Oils - Oils of Nature Chapter Application of Essential Oils for Shelf-Life Extension of Seafood Products- دکتر مرضیه موسوی نسب، دکتر نجمه اولیائی و دکتر آرمین میرزاپور 2019
  • Innovation in the Food Sector Through the Valorization of Food and Agro-Food By-Products Chapter Innovation in the Seafood Sector through the Valorization of By-Products- دکتر مرضیه موسوی نسب، دکتر نجمه اولیائی و دکتر آرمین میرزاپور 2020
  • Succinic Anhydride Modification- دکتر فاطمه غیاثی، دکترمحمد تقی گلمکانی، دکتر هادی هاشمی گهروئی و دکتر محمد هادی اسکندری 2021
  • Natural Gums- Physicochemical and Enzymatic Modification of Gums- دکتر فاطمه غیاثی، دکتر محمد هادی اسکندری، دکتر هادی هاشمی گهروئی، دکتر محمد تقی گلمکانی و دکتر مهرداد نیاکوثری 2021
  • Fatty acid modifications- دکتر فاطمه غیاثی، دکتر هادی هاشمی گهروئی، دکتر محمد هادی اسکندری و دکتر مهرداد نیاکوثری 2021
  • Physicochemical and Enzymatic Modification of Gums- دکتر هادی هاشمی گهروئی، دکتر محمد هادی اسکندری و دکتر فاطمه غیاثی 2021
  • Physicochemical and Enzymatic Modiication of Gums- دکتر هادی هاشمی گهروئی، دکتر محمد هادی اسکندری، دکتر فاطمه غیاثی و دکتر مهرداد نیاکوثری 2021
  • اصول تکنولوژی روغن ها و چربی های خوراکی- دکتر محمد تقی گلمکانی، دکتر فاطمه غیاثی و مهندس مریم حبیبی 1401
 
آدرس کوتاه :

آخرین اخبار

برنامه حرکت سرویس های دانشکده از 24 تیرماه...
برنامه حرکت سرویس های دانشکده از 24 تیرماه...
برنامه حرکت سرویس های دانشکده از 24 تیرماه 1403 تا اطلاع ثانوی
انتصاب آقای دکتر سیدحسین کارپرورفرد...
انتصاب آقای دکتر سیدحسین کارپرورفرد...
به مدت دو سال به عنوان رئیس بخش مهندسی بیوسیستم دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان هیات علمی گرامی، کارمندان محترم و دانشجویان عزیز زمان: سه شنبه ها هر هفته هیات علمی و کارمندان ساعت 10 تا 12 مکان کلاس 3 بخش گیاهپزشکی (ساختمان 2) - روبروی پژوهشکده بیوتکنولوژی شروع کارگاه: 11 اردیبهشت...
*نتایج قرعه کشی بانک مهر*
*نتایج قرعه کشی بانک مهر*
فهرست اولویت بندی افراد فرم ضمانت نامه
جلد چهل و دو شماره یک مجله تحقیقات کشاورزی ایران
جلد چهل و دو شماره یک مجله تحقیقات کشاورزی ایران
جلد چهل و دوم شماره یکم مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir