1-برگزاری بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، در آبان ماه 1392 2- تاسیس کارخانه مینی لبنیات سازی در بخش علوم و صنایع غذائی درمهر ماه سال 1386 3- برگزاری کارگاه آموزشی HACCP در سال 1386 و آرد و نان در سال 1387 توسط بخش 4- برگزاری اولین کارگاه کاربرد هیدروکلوئید ها در صنایع غذایی، 1387 5- برگزاری دومین کارگاه کاربرد هیدروکلوئید ها در صنایع غذایی، 1388 6- برگزاری اولین کارگاه معرفی و تولید تخمیری هیدروکلوئید های میکروبی وکاربرد آنها در صنایع غذایی، 1388 7- برگزاری کارگاه آرد و نان استان فارس، 1388 8- برگزاری هم اندیشی بررسی مشکلاات صنعت آرد و نان، 1389 9- برگزاری کارگاه مطالعه بافت و رئولوژی مواد غذایی، 1390 10- کسب مقام اول طرحهای کارآفرینی ایده های برتر دانشکده در سال، 1390 11- کسب مقام انجمن علمی برگزیده در دانشگاه شیراز، 1390 12- موافقت اصولی تأسیس گروه پژوهشی فرآوری آبزیان دانشگاه شیراز، 1388، کسب موافقت قطعی 1393، جذب دانشجوی دکتری 1394. 13-کسب عنوان پژوهشگر برگزیده دانشکده کشاورزی 1391 (دکتر مجذوبی و دکترگلمکانی) 14- کسب عنوان پژوهشگر برگزیده دانشگاه شیراز و استان فارس توسط عضو هیأت علمی بخش علوم و صنایع غذایی (دکتر فرحناکی)، 1390، 1391 و 1392. 15- برگزاری کارگاه تلخی زدایی از زیتون و تولید زیتون شور 1392 16- کسب رتبه اول اختراع درسومین جشنواره خوارزمی وبرنده جایزه مدال طلای سازمان مالکیت تالیفات اعضای هیئت علمی بخش علوم و صنایع غذایی 1- Pellett, P.L. & J. Jamalian. 1969."Observation on the protein- calorie value of M.E. foods and diets". PP 621-648 in Man. Food and Agriculture in the Middle East. A.U.B., Beirut, Lebanon. 2- فاویسم و رابطه آن با باقلا – دکتر جلال جمالیان، 1352 3- علوم و تکنولوژی میوه ها و سبزی ها- دکتر رستم فرجی.1367 4-- روش های متداول در تجزیه مواد غذایی – مهندس زیبا حسینی، 1369 5- اصول نگهداری مواد غذایی – دکتر رستم فرجی .1371 6- میوه و سبزی و تکنولوژی نگهداری و تبدیل آنها – دکتر رستم فرجی، 1374 7- فرهنگ کشاورزی و منابع طبیعی .جلد هفتم : علوم و صنایع غذایی – دکتر جمالیان، دکتر دخانی، دکتر شاهدی، دکترلامع.1379. 8 - صنایع غذایی جلد اول –دکتر مرتضی ملکی، دکتر شهرام دخانی، چاپ چهارم 1381 9- اصول صنایع تولید شکر- مهندس غلامرضا مصباحی .1382 (تاکنون 8 مرتبه چاپ شده است) 10- پیش درامدی بر مهندسی ژنتیک – دکتر محمود امین لاری. چاپ دوم 1384،1388. 11- فراوری شیر و تولید محصولات شیری- شعله فرشادفر‚ دکتر مهرداد نیاکوثری‚ شهرام جوادیان‚1385 12- شیمی مواد غذائی (تئوری و دستور کار). دکتر جلال جمالیان، دکتر آزاده جمالیان .1386 13- فرهنگ علوم و صنایع غذایی – دکتر زهرا امام جمعه، دکتر محمد تقی گلمکانی، دکتر سید محمد هاشم حسینی، 1387 14- خصوصیات و کاربردهای هیدروکلوئیدها در مواد غذائی و داروئی – دکتر عسکر فرحناکی، دکتر مهسا مجذوبی، مهندس غلامرضا مصباحی، 1388 15- اصول صنایع کنسرو سازی – مهندس غلامرضا مصباحی، 1388(تاکنون 2مرتبه چاپ شده است) 16- اصول و مبانی طراحی کارخانجات مواد غذایی – دکتر عسگر فرحناکی، مهندس محسن گواهیان، 1389 17- تکنولوژی اکستروژن در صنایع غذایی – ترجمه دکتر مهسا مجذوبی و دکتر عسگر فرحناکی، 1389 18 – فرهنگ نوین کشاورزی و منابع طبیعی (شامل تعریف و معادل فارسی واژه های علمی): علوم و صنایع غذایی، جلد 7 – دکتر محمد شاهدی، دکتر جلال جمالیان، دکتر حسن لامع، دکتر شهرام دخانی و دکتر مهدی کدیور، 1390 19- مدیریت پسماند در صنایع غذایی – دکتر مهرداد نیاکوثری، مهندس محسن زندی، 1391 20-کاربرد سیستم های بویایی و چشایی الکترونیکی در صنایع غذایی- دکتر مهرداد نیاکوثری، مهندس محسن زندی 1391 |