بخش صنایع غذایی - پژوهشی
بخش صنایع غذایی - پژوهشی
امکانات پژوهشی
بخش علوم و مهندسی صنایع غذایی جهت امور پژوهشی 11 آزمایشگاه با تجهیزات تخصصی دارد که شامل آزمایشگاههای آزمایشگاه کشت میکروبی، آزمایشگاه بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی غذایی، آزمایشگاه پدیده های انتقال و فناوری های نوین، آزمایشگاه تجزیه دستگاهی، آزمایشگاه تجزیه مواد غذایی، آزمایشگاه تکنولوژی غذایی پیشرفته، آزمایشگاه تکنولوژی غلات، آزمایشگاه رئولوژی و آنالیز بافت، آزمایشگاه تجزیه شیمیایی، پایلوت پلنت و آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی می باشند. تجهیزات پژوهشی این آزمایشگاهها شامل Rotary evaporator، Cytation plate reader، Texture Analyzer،RVA ، PCR، اینکوباتور شیکردار، اولتراسوند، کروماتوگرافی گازی، فریز درایر و ... می باشد.
آدرس کوتاه :
آخرین اخبار
رویداد شب علم دانشگاه شیراز سفری هیجان انگیز در دریای بیکران علم با ما همراه شوید تا در یک شب پر از کشف و یادگیری، به زبان ساده، به بررسی دستاوردهای علمی بپردازیم. ویژه برنامهها: آزمایش های جذاب علمی کارگاههای آموزشی جذاب کاربردی و تعاملی رصد ستاره...
جلد چهل و دوم شماره دوم سال 2023 مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان هیات علمی گرامی، کارمندان محترم و دانشجویان عزیز زمان: سه شنبه ها هر هفته هیات علمی و کارمندان ساعت 10 تا 12 مکان کلاس 3 بخش گیاهپزشکی (ساختمان 2) - روبروی پژوهشکده بیوتکنولوژی شروع کارگاه: 11 اردیبهشت...