بخش صنایع غذایی - پژوهشی

بخش صنایع غذایی - پژوهشی


امکانات پژوهشی

 بخش علوم و مهندسی صنایع غذایی جهت امور پژوهشی 11 آزمایشگاه با تجهیزات تخصصی دارد که شامل آزمایشگاههای آزمایشگاه کشت میکروبی، آزمایشگاه بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی غذایی، آزمایشگاه پدیده های انتقال و فناوری های نوین، آزمایشگاه تجزیه دستگاهی، آزمایشگاه تجزیه مواد غذایی، آزمایشگاه تکنولوژی غذایی پیشرفته، آزمایشگاه تکنولوژی غلات، آزمایشگاه رئولوژی و آنالیز بافت، آزمایشگاه تجزیه شیمیایی، پایلوت پلنت و آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی می باشند. تجهیزات پژوهشی این آزمایشگاهها شامل Rotary evaporator، Cytation plate reader، Texture Analyzer،RVA ، PCR، اینکوباتور شیکردار، اولتراسوند، کروماتوگرافی گازی، فریز درایر و ... می باشد.

آدرس کوتاه :

آخرین اخبار

*فراخوان هفته پژوهش و فناوری 1403*
*فراخوان هفته پژوهش و فناوری 1403*
فرم رساله و پایان نامه برتر
رویداد شب علم دانشگاه شیراز
رویداد شب علم دانشگاه شیراز
رویداد شب علم دانشگاه شیراز سفری هیجان انگیز در دریای بیکران علم با ما همراه شوید تا در یک شب پر از کشف و یادگیری، به زبان ساده، به بررسی دستاوردهای علمی بپردازیم. ویژه برنامه‌ها: آزمایش های جذاب علمی کارگاه‌های آموزشی جذاب کاربردی و تعاملی رصد ستاره...
جلد چهل و دو شماره دو سال 2023 مجله تحقیقات کشاورزی ایران
جلد چهل و دو شماره دو سال 2023 مجله تحقیقات کشاورزی ایران
جلد چهل و دوم شماره دوم سال 2023 مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان هیات علمی گرامی، کارمندان محترم و دانشجویان عزیز زمان: سه شنبه ها هر هفته هیات علمی و کارمندان ساعت 10 تا 12 مکان کلاس 3 بخش گیاهپزشکی (ساختمان 2) - روبروی پژوهشکده بیوتکنولوژی شروع کارگاه: 11 اردیبهشت...