بخش صنایع غذایی - پژوهشی

بخش صنایع غذایی - پژوهشی


امکانات پژوهشی

 بخش علوم و مهندسی صنایع غذایی جهت امور پژوهشی 11 آزمایشگاه با تجهیزات تخصصی دارد که شامل آزمایشگاههای آزمایشگاه کشت میکروبی، آزمایشگاه بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی غذایی، آزمایشگاه پدیده های انتقال و فناوری های نوین، آزمایشگاه تجزیه دستگاهی، آزمایشگاه تجزیه مواد غذایی، آزمایشگاه تکنولوژی غذایی پیشرفته، آزمایشگاه تکنولوژی غلات، آزمایشگاه رئولوژی و آنالیز بافت، آزمایشگاه تجزیه شیمیایی، پایلوت پلنت و آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی می باشند. تجهیزات پژوهشی این آزمایشگاهها شامل Rotary evaporator، Cytation plate reader، Texture Analyzer،RVA ، PCR، اینکوباتور شیکردار، اولتراسوند، کروماتوگرافی گازی، فریز درایر و ... می باشد.

آدرس کوتاه :

آخرین اخبار

برنامه حرکت سرویس های دانشکده از 24 تیرماه...
برنامه حرکت سرویس های دانشکده از 24 تیرماه...
برنامه حرکت سرویس های دانشکده از 24 تیرماه 1403 تا اطلاع ثانوی
انتصاب آقای دکتر سیدحسین کارپرورفرد...
انتصاب آقای دکتر سیدحسین کارپرورفرد...
به مدت دو سال به عنوان رئیس بخش مهندسی بیوسیستم دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان هیات علمی گرامی، کارمندان محترم و دانشجویان عزیز زمان: سه شنبه ها هر هفته هیات علمی و کارمندان ساعت 10 تا 12 مکان کلاس 3 بخش گیاهپزشکی (ساختمان 2) - روبروی پژوهشکده بیوتکنولوژی شروع کارگاه: 11 اردیبهشت...
*نتایج قرعه کشی بانک مهر*
*نتایج قرعه کشی بانک مهر*
فهرست اولویت بندی افراد فرم ضمانت نامه
جلد چهل و دو شماره یک مجله تحقیقات کشاورزی ایران
جلد چهل و دو شماره یک مجله تحقیقات کشاورزی ایران
جلد چهل و دوم شماره یکم مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir