بخش صنایع غذایی - کارشناسی
بخش صنایع غذایی - کارشناسی
نام رشته: علوم و مهندسی صنایع غذایی
توضیحات: عمده دروس تخصصی دوره کارشناسی که دراین بخش ارائه می شود عبارتند از:
شیمی موادغذایی، میکروبیولوژی عمومی و غذایی، اصول نگهداری موادغذایی، تجزیه موادغذایی، اصول مهندسی 1و2، تکنولوژی روغن، کنسروسازی، تکنولوژی غلات، صنایع لبنی 1و2، تکنولوژی قند، اصول طراحی کارخانجات موادغذایی، بسته بندی موادغذایی، صنایع تخمیر، اصول تغذیه، تغذیه درمانی، اصول عمل آوری خشکبار، صنایع گوشت وشیلات، سردخانه و انبار، کنترل کیفی و بهداشت مواد غذایی، تکنولوژی شکلات و تکنولوژی تولید نوشابه های سنتی و صنعتی.
سرفصل دروس کارشناسی
آدرس کوتاه :
آخرین اخبار
رویداد شب علم دانشگاه شیراز سفری هیجان انگیز در دریای بیکران علم با ما همراه شوید تا در یک شب پر از کشف و یادگیری، به زبان ساده، به بررسی دستاوردهای علمی بپردازیم. ویژه برنامهها: آزمایش های جذاب علمی کارگاههای آموزشی جذاب کاربردی و تعاملی رصد ستاره...
جلد چهل و دوم شماره دوم سال 2023 مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان هیات علمی گرامی، کارمندان محترم و دانشجویان عزیز زمان: سه شنبه ها هر هفته هیات علمی و کارمندان ساعت 10 تا 12 مکان کلاس 3 بخش گیاهپزشکی (ساختمان 2) - روبروی پژوهشکده بیوتکنولوژی شروع کارگاه: 11 اردیبهشت...