
بخش صنایع غذایی - کارشناسی
بخش صنایع غذایی - کارشناسی
نام رشته: علوم و مهندسی صنایع غذایی
توضیحات: عمده دروس تخصصی دوره کارشناسی که دراین بخش ارائه می شود عبارتند از:
شیمی موادغذایی، میکروبیولوژی عمومی و غذایی، اصول نگهداری موادغذایی، تجزیه موادغذایی، اصول مهندسی 1و2، تکنولوژی روغن، کنسروسازی، تکنولوژی غلات، صنایع لبنی 1و2، تکنولوژی قند، اصول طراحی کارخانجات موادغذایی، بسته بندی موادغذایی، صنایع تخمیر، اصول تغذیه، تغذیه درمانی، اصول عمل آوری خشکبار، صنایع گوشت وشیلات، سردخانه و انبار، کنترل کیفی و بهداشت مواد غذایی، تکنولوژی شکلات و تکنولوژی تولید نوشابه های سنتی و صنعتی.
سرفصل دروس کارشناسی
آدرس کوتاه :
آخرین اخبار
قابل توجه اعضا محترم هیات علمی و همکاران محترم دانشکده دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان عنوان: " تربیت جنسی کودکان" زمان: ساعت 10 تا 12 "چهارشنبه 15 آذر ماه 1402" مکان: اتاق شورا دانشکده کشاورزی شروع کارگاه:...
همکاران گرامی با سلام و احترام پیرو بخشنامه استانداری فارس خواهشمند است برای مصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی موارد زیر را رعایت فرمایید: 1- رعایت دمای 18 درجه سانتیگراد در کلیه فضاهای اداری؛ 2- روشن نمودن وسایل گرمایشی یک ساعت قبل از آغاز وقت اداری و...
Subject: Invitation letter for sending article to IAR Dear Colleagues It is my pleasure to inform you that issue 2, Vol. 41 (2022-2023) of the "Iran Agricultural Research" (IAR) Journal has been published recently. IAR is an international Journal...
جلد چهل و یکم مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir