بخش صنایع غذایی - کارشناسی
بخش صنایع غذایی - کارشناسی
نام رشته: علوم و مهندسی صنایع غذایی
توضیحات: عمده دروس تخصصی دوره کارشناسی که دراین بخش ارائه می شود عبارتند از:
شیمی موادغذایی، میکروبیولوژی عمومی و غذایی، اصول نگهداری موادغذایی، تجزیه موادغذایی، اصول مهندسی 1و2، تکنولوژی روغن، کنسروسازی، تکنولوژی غلات، صنایع لبنی 1و2، تکنولوژی قند، اصول طراحی کارخانجات موادغذایی، بسته بندی موادغذایی، صنایع تخمیر، اصول تغذیه، تغذیه درمانی، اصول عمل آوری خشکبار، صنایع گوشت وشیلات، سردخانه و انبار، کنترل کیفی و بهداشت مواد غذایی، تکنولوژی شکلات و تکنولوژی تولید نوشابه های سنتی و صنعتی.
سرفصل دروس کارشناسی
آدرس کوتاه :
آخرین اخبار
درود بر همه عزیزان تصاویر روز درختکاری دانشکده کشاورزی شیراز تا یک ماه آینده از لینک زیر در دسترس است با سپاس فراوان لینک تصاویر روز درختکاری
درود بر همکاران گرامی در لینک زیر اطلاعات کامل اقامتگاه های نورزی برای استفاده گذاشته شده است سپاس فراوان لینک دانلود فایل
رو نمایی از محصول دانش بنیان seed pot تولید شده توسط شرکت دانشبنیان زیست فناوران پیشگام دانش سبز در ششمین همایش ملی علوم و تکتولوژی بذر در دانشگاه شهید با هنر کرمان این دستاورد علمی را به جناب آقای دکتر تقوایی و تیم تحقیقاتی تبریک گفته و برای...
کشاورزان پیشرو اصفهانی ضمن بازدید از مزارع نمونه دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز، با دستاوردهای کشاورزی این دانشکده آشنا شدند. بهگزارش روابطعمومی دانشگاه شیراز، در اردوی راهیان پیشرفت که با حضور جمعی از کشاورزان پیشرو و خبره اصفهان، در تعامل میان...
جلد چهل و سوم شماره یکم سال 2024 مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان هیات علمی گرامی، کارمندان محترم و دانشجویان عزیز زمان: سه شنبه ها هر هفته هیات علمی و کارمندان ساعت 10 تا 12 مکان کلاس 3 بخش گیاهپزشکی (ساختمان 2) - روبروی پژوهشکده بیوتکنولوژی شروع کارگاه: 11 اردیبهشت...