بخش صنایع غذایی - کارشناسی

بخش صنایع غذایی - کارشناسی


نام رشته: علوم و مهندسی صنایع غذایی

 
توضیحات: عمده دروس تخصصی دوره کارشناسی که دراین بخش ارائه می شود عبارتند از:

 شیمی موادغذایی، میکروبیولوژی عمومی و غذایی، اصول نگهداری موادغذایی، تجزیه موادغذایی، اصول مهندسی 1و2، تکنولوژی روغن، کنسروسازی، تکنولوژی غلات، صنایع لبنی 1و2، تکنولوژی قند، اصول طراحی کارخانجات موادغذایی، بسته بندی موادغذایی، صنایع تخمیر، اصول تغذیه، تغذیه درمانی، اصول عمل آوری خشکبار، صنایع گوشت وشیلات، سردخانه و انبار، کنترل کیفی و بهداشت مواد غذایی، تکنولوژی شکلات و تکنولوژی تولید نوشابه های سنتی و صنعتی.

 

سرفصل دروس کارشناسی

 
 
 
آدرس کوتاه :

آخرین اخبار

برنامه حرکت سرویس های دانشکده از 24 تیرماه...
برنامه حرکت سرویس های دانشکده از 24 تیرماه...
برنامه حرکت سرویس های دانشکده از 24 تیرماه 1403 تا اطلاع ثانوی
انتصاب آقای دکتر سیدحسین کارپرورفرد...
انتصاب آقای دکتر سیدحسین کارپرورفرد...
به مدت دو سال به عنوان رئیس بخش مهندسی بیوسیستم دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان هیات علمی گرامی، کارمندان محترم و دانشجویان عزیز زمان: سه شنبه ها هر هفته هیات علمی و کارمندان ساعت 10 تا 12 مکان کلاس 3 بخش گیاهپزشکی (ساختمان 2) - روبروی پژوهشکده بیوتکنولوژی شروع کارگاه: 11 اردیبهشت...
*نتایج قرعه کشی بانک مهر*
*نتایج قرعه کشی بانک مهر*
فهرست اولویت بندی افراد فرم ضمانت نامه
جلد چهل و دو شماره یک مجله تحقیقات کشاورزی ایران
جلد چهل و دو شماره یک مجله تحقیقات کشاورزی ایران
جلد چهل و دوم شماره یکم مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir