مرکز پژوهشی فرآوری آبزیان - تاریخچه

مرکز پژوهشی فرآوری آبزیان - تاریخچه


تاریخچه و معرفی اجمالی پژوهشکده

 

گروه پژوهشی  فرآوری آبزیان دانشگاه شیراز در اسفند ماه 1388 با کسب موافقت اصولی رسما افتتاح گردید و در خرداد 93 موافقت قطعی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری کسب نمود. هدف از ایجاد این مرکز انجام امور پژوهشی در زمینه فرآوری و بیوتکنولوژی آبزیان و همچنین معرفی تکنولوژی‌های نوین فرآوری ماهی و سایر آبزیان در ایران می باشد. در این مرکز بطور خاص برنامه های تحقیق و توسعه فرآوری های نوین در صنایع شیلات و نیز بسته بندی آبزیان و روش های کنترل کیفیت و همچنین آموزش به صاحبان صنایع در نظرگرفته شده است. همچنین استفاده از ضایعات صنعت شیلات و تولید محصولاتی با ارزش افزوده از طریق بیوتکنولوژی در دستور کار این مرکز است. مرکز پژوهشی فرآوری آبزیان با برخورداری از تجهیزات آزمایشگاهی مناسب و با بهره مندی از توان علمی و فنی متخصصین و کارشناسان صاحب نام دانشگاه شیراز و کشور خدمات علمی و فنی خود را ارائه می نماید.

 

 

 

 

آدرس کوتاه :

آخرین اخبار

*فراخوان هفته پژوهش و فناوری 1403*
*فراخوان هفته پژوهش و فناوری 1403*
فرم رساله و پایان نامه برتر
رویداد شب علم دانشگاه شیراز
رویداد شب علم دانشگاه شیراز
رویداد شب علم دانشگاه شیراز سفری هیجان انگیز در دریای بیکران علم با ما همراه شوید تا در یک شب پر از کشف و یادگیری، به زبان ساده، به بررسی دستاوردهای علمی بپردازیم. ویژه برنامه‌ها: آزمایش های جذاب علمی کارگاه‌های آموزشی جذاب کاربردی و تعاملی رصد ستاره...
جلد چهل و دو شماره دو سال 2023 مجله تحقیقات کشاورزی ایران
جلد چهل و دو شماره دو سال 2023 مجله تحقیقات کشاورزی ایران
جلد چهل و دوم شماره دوم سال 2023 مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان هیات علمی گرامی، کارمندان محترم و دانشجویان عزیز زمان: سه شنبه ها هر هفته هیات علمی و کارمندان ساعت 10 تا 12 مکان کلاس 3 بخش گیاهپزشکی (ساختمان 2) - روبروی پژوهشکده بیوتکنولوژی شروع کارگاه: 11 اردیبهشت...