مرکز پژوهشی فرآوری آبزیان - تاریخچه

مرکز پژوهشی فرآوری آبزیان - تاریخچه


تاریخچه و معرفی اجمالی پژوهشکده

 

گروه پژوهشی  فرآوری آبزیان دانشگاه شیراز در اسفند ماه 1388 با کسب موافقت اصولی رسما افتتاح گردید و در خرداد 93 موافقت قطعی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری کسب نمود. هدف از ایجاد این مرکز انجام امور پژوهشی در زمینه فرآوری و بیوتکنولوژی آبزیان و همچنین معرفی تکنولوژی‌های نوین فرآوری ماهی و سایر آبزیان در ایران می باشد. در این مرکز بطور خاص برنامه های تحقیق و توسعه فرآوری های نوین در صنایع شیلات و نیز بسته بندی آبزیان و روش های کنترل کیفیت و همچنین آموزش به صاحبان صنایع در نظرگرفته شده است. همچنین استفاده از ضایعات صنعت شیلات و تولید محصولاتی با ارزش افزوده از طریق بیوتکنولوژی در دستور کار این مرکز است. مرکز پژوهشی فرآوری آبزیان با برخورداری از تجهیزات آزمایشگاهی مناسب و با بهره مندی از توان علمی و فنی متخصصین و کارشناسان صاحب نام دانشگاه شیراز و کشور خدمات علمی و فنی خود را ارائه می نماید.

 

 

عنوان 

 

توضیحات

عکس  و فیلم  درصورت وجود

 

آدرس کوتاه :

آخرین اخبار

برنامه حرکت سرویس های دانشکده از 24 تیرماه...
برنامه حرکت سرویس های دانشکده از 24 تیرماه...
برنامه حرکت سرویس های دانشکده از 24 تیرماه 1403 تا اطلاع ثانوی
انتصاب آقای دکتر سیدحسین کارپرورفرد...
انتصاب آقای دکتر سیدحسین کارپرورفرد...
به مدت دو سال به عنوان رئیس بخش مهندسی بیوسیستم دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان هیات علمی گرامی، کارمندان محترم و دانشجویان عزیز زمان: سه شنبه ها هر هفته هیات علمی و کارمندان ساعت 10 تا 12 مکان کلاس 3 بخش گیاهپزشکی (ساختمان 2) - روبروی پژوهشکده بیوتکنولوژی شروع کارگاه: 11 اردیبهشت...
*نتایج قرعه کشی بانک مهر*
*نتایج قرعه کشی بانک مهر*
فهرست اولویت بندی افراد فرم ضمانت نامه
جلد چهل و دو شماره یک مجله تحقیقات کشاورزی ایران
جلد چهل و دو شماره یک مجله تحقیقات کشاورزی ایران
جلد چهل و دوم شماره یکم مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir