
مرکز پژوهشی فرآوری آبزیان - جوایز و افتخارات
مرکز پژوهشی فرآوری آبزیان - جوایز و افتخارات
-
کسب جایزه علوم سافریج 2019 بریتانیا
- تولید صنعتی سس ماهی
- فرایند تولید برگر ماهی از سوریمی
- معرفی و بررسی نقش پروتئین دانه بزرک به عنوان ماده محافظ سرمایی (کرایوپروتکتانت) در سوریمی منجمد.
- تولید صمغ کوردلان از شیره خرماتوسط Agrobacterium radiobacter
آدرس کوتاه :
آخرین اخبار
نوآوری محیطزیستی در تصفیه فاضلاب؛ استفاده از شیشه بازیافتی بجای شن در تصفیه ثالثیه فاضلاب شهری طرح پژوهشی دانشجوی دانشگاه شیراز با حمایت آبفای شیراز و هدایت اساتید دانشگاه، الگویی نوین برای تصفیه پایدار پساب ارائه داد. متن خبر: در یک گام علمی مهم و...
جلد چهل و سوم شماره دوم سال 2024 مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان هیات علمی گرامی، کارمندان محترم و دانشجویان عزیز موضوع کارگاه "مهارت نه گفتن" زمان: چهارشنبه ها هر هفته ساعت 10 تا 12 مکان کلاس 103 آموزش شروع کارگاه: 10 اردیبهشت ماه 1404 به صورت هفتگی مدرس:...
اولین کنگره ملی هوش مصنوعی در کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست زمان برگزاری: ۱۲ تا ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ مهلت ارسال مقالات: ۳۱ تیر ۱۴۰۴ ثبتنام تا ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ --- محورهای کنگره: - هوش مصنوعی در مدیریت منابع آب، خاک و کشاورزی پایدار ...