
انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه شیراز برگزار میکند:
کارگاه آموزشی اولین گام در مسیر حرفهای صنعت غذا: آشنایی با قوانین، وظایف و اختیارات مسئولین فنی
?? مدرس: مهندس ایوب خادمی
کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی
زمان: دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴
ساعت ۱۰
به صورت حضوری و آنلاین
مکان جلسه حضوری: بخش علوم و صنایع غذایی _ دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
?? هزینه ثبت نام:
دانشجویان دانشگاه شیراز: ۶۰ هزار تومان
دانشجویان سایر دانشگاه ها ۱۰۰ هزار تومان
شرکت کنندگان آزاد ۲۰۰ هزار تومان
همراه با صدور گواهی
برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به شماره واتس آپ ۰۹۰۱۵۱۸۳۲۴۱ پیام ارسال کنید.