
بخش صنایع غذایی ارشد
بخش صنایع غذایی ارشد
نام رشته: علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش فناوری مواد غذایی
توضیحات: عمده دروس تخصصی این گرایش عبارتند از:
خواص شیمیایی و عملکردی موادغذایی، خواص فیزیکی مواد غذایی، میکروبیولوژی صنعتی، روشهای نوین آزمایشگاهی، صنایع غذایی پیشرفته، فرآیندهای غیر حرارتی مواد غذایی،سمینارکارشناسی ارشد، حسگرها در صنایع غذایی، روش تحقیق، صنایع فرآورده های شیلاتی، فناوری های پیشرفته در صنایع گوشت، فناوری های پیشرفته در صنایع غلات
سرفصل رشته کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش فناوری مواد غذایی
نام رشته: علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی
توضیحات: عمده دروس تخصصی این گرایش عبارتند از:
خواص شیمیایی و عملکردی موادغذایی، خواص فیزیکی مواد غذایی، میکروبیولوژی صنعتی، روشهای نوین آزمایشگاهی، شیمی پروتئین ها، شیمی کربوهیدرات ها، شیمی لیپیدها، سمینارکارشناسی ارشد، روش تحقیق، شیمی کلوئیدها، سم شناسی مواد غذایی، فرآوری محصولات جانبی و ضایعات مواد غذایی
سرفصل رشته کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی
آدرس کوتاه :
آخرین اخبار
نوآوری محیطزیستی در تصفیه فاضلاب؛ استفاده از شیشه بازیافتی بجای شن در تصفیه ثالثیه فاضلاب شهری طرح پژوهشی دانشجوی دانشگاه شیراز با حمایت آبفای شیراز و هدایت اساتید دانشگاه، الگویی نوین برای تصفیه پایدار پساب ارائه داد. متن خبر: در یک گام علمی مهم و...
جلد چهل و سوم شماره دوم سال 2024 مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان هیات علمی گرامی، کارمندان محترم و دانشجویان عزیز موضوع کارگاه "مهارت نه گفتن" زمان: چهارشنبه ها هر هفته ساعت 10 تا 12 مکان کلاس 103 آموزش شروع کارگاه: 10 اردیبهشت ماه 1404 به صورت هفتگی مدرس:...
اولین کنگره ملی هوش مصنوعی در کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست زمان برگزاری: ۱۲ تا ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ مهلت ارسال مقالات: ۳۱ تیر ۱۴۰۴ ثبتنام تا ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ --- محورهای کنگره: - هوش مصنوعی در مدیریت منابع آب، خاک و کشاورزی پایدار ...