بخش صنایع غذایی - تاریخچه

بخش صنایع غذایی - تاریخچه


 

علوم و صنایع غذایی به مجموعه ای ازعلوم و فنون اطلاق می شود که کیفیت فیزیکی، شیمیایی و میکروبی محصولات کشاورزی اعم از باغی، زراعی، دامی و دریایی را از لحاظ تبدیل ونگهداری موردتوجه قرارداده وامورجمع آوری، فرآوری، تبدیل، فرمولاسیون، نگهداری، کنترل کیفیت وحمل ونقل آنهاراموردبررسی قرارمی دهد. کارشناسان این رشته قادرند باتکیه برمعلومات واندوخته های علمی خود اداره واحدهای صنایع غذایی را بعهده گرفته ودربرنامه ریزی وایجاد واحدهای تولیدی صنایع غذایی درمناطق کشت و صنعت کمک نموده، درامورآموزشی وتحقیقاتی همکاری نموده و به عنوان مسئول فنی، مسئول آزمایشگاه و مدیرتولید و کنترل کیفی کارخانه های صنایع غذایی انجام وظیفه نمایند.  

بخش علوم وصنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیرازبه همت اعضای هیأت علمی وکارمندان ازسال 1347 فعالیت خود را درجهت پذیرش و تربیت کارشناسان رشته علوم وصنایع غذایی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری شروع کرده و دانش آموختگان در زمینه های میکروبیولوژی، شیمی، مهندسی وتکنولوژی موادغذایی فارغ التحصیل گردیده اند. این بخش بطور متوسط هر سال 30 نفر در مقطع کارشناسی، 15 نفر در مقطع کارشناسی ارشد (گرایش های شیمی و تکنولوژی) و 6 نفر در مقطع دکتری (گرایش های تکنولوژی و میکروبیولوژی)در دو قسمت سراسری و واحد بین الملل دانشجو می پذیرد.

آدرس کوتاه :

آخرین اخبار

*استفاده از خرده شیشه پسماندی برای تصفیه ثالثیه*
*استفاده از خرده شیشه پسماندی برای تصفیه ثالثیه*
نوآوری محیط‌زیستی در تصفیه فاضلاب؛ استفاده از شیشه بازیافتی بجای شن در تصفیه ثالثیه فاضلاب شهری طرح پژوهشی دانشجوی دانشگاه شیراز با حمایت آبفای شیراز و هدایت اساتید دانشگاه، الگویی نوین برای تصفیه پایدار پساب ارائه داد. متن خبر: در یک گام علمی مهم و...
*جلد چهل و سه شماره دو سال 2024 مجله تحقیقات کشاورزی ایران*
*جلد چهل و سه شماره دو سال 2024 مجله تحقیقات کشاورزی ایران*
جلد چهل و سوم شماره دوم سال 2024 مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان هیات علمی گرامی، کارمندان محترم و دانشجویان عزیز موضوع کارگاه "مهارت نه گفتن" زمان: چهارشنبه ها هر هفته ساعت 10 تا 12 مکان کلاس 103 آموزش شروع کارگاه: 10 اردیبهشت ماه 1404 به صورت هفتگی مدرس:...
*فراخوان اولین کنگره هوش مصنوعی در کشاورزی*
*فراخوان اولین کنگره هوش مصنوعی در کشاورزی*
اولین کنگره ملی هوش مصنوعی در کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست زمان برگزاری: ۱۲ تا ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ مهلت ارسال مقالات: ۳۱ تیر ۱۴۰۴ ثبت‌نام تا ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ --- محورهای کنگره: - هوش مصنوعی در مدیریت منابع آب، خاک و کشاورزی پایدار ...