کسب عنوان پژوهشگر برتر یک درصد و دو درصد دنیا توسط اساتید بخش (آقایان دکتر نیاکوثری، دکتر اسکندری، دکتر گلمکانی و دکتر حسینی) (1402)
کسب عنوان پژوهشگر و فناور برتر استان، دانشگاه و دانشکده توسط اساتید بخش (آقایان دکتر نیاکوثری، دکتر اسکندری، دکتر گلمکانی و دکتر حسینی و خانم ها دکتر مجدی نسب، دکتر موسوی نسب و دکتر فضائلی)
افتتاح کارخانه تولید محصولات بدون گلوتن در دانشکده کشاورزی توسط خانم دکتر فضائلی (1402)
کسب جایزه بین المللی سافریج بریتانیا توسط خانم دکتر موسوی نسب (2019)
ارتباط با صنعت و افتتاح دفتر تحقیق و توسعه شرکت های دایتی و رامک در بخش علوم و مهندسی صنایع غذایی (1402)
اجرای طرح های پژوهشی و پایان نامه های مورد حمایت و نیاز صنعت غذا
تالیف کتب متعدد در زمینه های تخصصی توسط اساتید بخش
برگزاری بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
تاسیس کارخانه مینی لبنیات سازی در بخش علوم و صنایع غذائی درمهر ماه سال 1386
برگزاری کارگاه آموزشی HACCP در سال 1386 و آرد و نان در سال 1387 توسط بخش
برگزاری اولین کارگاه کاربرد هیدروکلوئید ها در صنایع غذایی، 1387
برگزاری دومین کارگاه کاربرد هیدروکلوئید ها در صنایع غذایی، 1388
برگزاری اولین کارگاه معرفی و تولید تخمیری هیدروکلوئید های میکروبی وکاربرد آنها در صنایع غذایی، 1388
برگزاری کارگاه آرد و نان استان فارس، 1388
برگزاری هم اندیشی بررسی مشکلاات صنعت آرد و نان، 1389
برگزاری کارگاه مطالعه بافت و رئولوژی مواد غذایی، 1390
کسب مقام اول طرحهای کارآفرینی ایده های برتر دانشکده در سال، 1390
کسب مقام انجمن علمی برگزیده در دانشگاه شیراز، 1390
موافقت اصولی تأسیس گروه پژوهشی فرآوری آبزیان دانشگاه شیراز، 1388، کسب موافقت قطعی 1393، جذب دانشجوی دکتری 1394.
کسب عنوان پژوهشگر برگزیده دانشکده کشاورزی 1391 (دکتر مجذوبی و دکترگلمکانی)
کسب عنوان پژوهشگر برگزیده دانشگاه شیراز و استان فارس توسط عضو هیأت علمی بخش علوم و صنایع غذایی (دکتر فرحناکی)، 1390، 1391 و 1392.
برگزاری کارگاه تلخی زدایی از زیتون و تولید زیتون شور 1392
کسب رتبه اول اختراع درسومین جشنواره خوارزمی وبرنده جایزه مدال طلای سازمان مالکیت
تالیفات اعضای هیئت علمی بخش علوم وصنایع غذایی
فاویسم و رابطه آن با باقلا – دکتر جلال جمالیان، 1352
علوم و تکنولوژی میوه ها و سبزی ها- دکتر رستم فرجی.1367
روش های متداول در تجزیه مواد غذایی – مهندس زیبا حسینی، 1369
اصول نگهداری مواد غذایی – دکتر رستم فرجی .1371
میوه و سبزی و تکنولوژی نگهداری و تبدیل آنها – دکتر رستم فرجی، 1374
فرهنگ کشاورزی و منابع طبیعی .جلد هفتم : علوم و صنایع غذایی – دکتر جمالیان، دکتر دخانی، دکتر شاهدی، دکترلامع.1379.
صنایع غذایی جلد اول –دکتر مرتضی ملکی، دکتر شهرام دخانی، چاپ چهارم 1381
اصول صنایع تولید شکر- مهندس غلامرضا مصباحی .1382 (تاکنون 8 مرتبه چاپ شده است)
پیش درامدی بر مهندسی ژنتیک – دکتر محمود امین لاری. چاپ دوم 1384،1388.
فراوری شیر و تولید محصولات شیری- شعله فرشادفر‚ دکتر مهرداد نیاکوثری‚ شهرام جوادیان‚1385
شیمی مواد غذائی (تئوری و دستور کار). دکتر جلال جمالیان، دکتر آزاده جمالیان .1386
فرهنگ علوم و صنایع غذایی – دکتر زهرا امام جمعه، دکتر محمد تقی گلمکانی، دکتر سید محمد هاشم حسینی، 1387
خصوصیات و کاربردهای هیدروکلوئیدها در مواد غذائی و داروئی – دکتر عسکر فرحناکی، دکتر مهسا مجذوبی، مهندس غلامرضا مصباحی، 1388
اصول و مبانی طراحی کارخانجات مواد غذایی – دکتر عسگر فرحناکی، مهندس محسن گواهیان، 1389
تکنولوژی اکستروژن در صنایع غذایی – ترجمه دکتر مهسا مجذوبی و دکتر عسگر فرحناکی، 1389
فرهنگ نوین کشاورزی و منابع طبیعی (شامل تعریف و معادل فارسی واژه های علمی): علوم و صنایع غذایی، جلد 7 – دکتر محمد شاهدی، دکتر جلال جمالیان، دکتر حسن لامع، دکتر شهرام دخانی و دکتر مهدی کدیور، 1390
مدیریت پسماند در صنایع غذایی – دکتر مهرداد نیاکوثری، مهندس محسن زندی، 1391
بهینه سازی فرآیند استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی- دکتر مرضیه موسوی نسب 1391
کاربرد سیستم های بویایی و چشایی الکترونیکی در صنایع غذایی- دکتر مهرداد نیاکوثری، مهندس محسن زندی 1391
زیتون و روغن زیتون (فرآوری و تغذیه)- دکتر محمد تقی گلمکانی
شناسایی عسل تقلبی- مهندس غلامرضا مصباحی 1395
پاتوژن های میکروبی ناشی از مواد غذایی مکانیسم ها و بیماریزایی- دکتر مرضیه موسوی نسب و دکتر سروش حقیقی منش 1396
Nanoencapsulation Technologies for the Food and Nutraceutical Industries (Chapter 12)- دکتر سید محمد هاشم حسینی، دکتر فاطمه غیاثی و دکتر مستانه جهرمی 2017
دائره المعارف جامع علوم کشاورزی- دکتر محمد هادی اسکندری 1397
کنسروسازی از سبزی های مختلف- مهندس غلامرضا مصباحی 1397
موضوعات خاص صنایع غذایی- دکتر هادی هاشمی گهروئی و دکتر مهرداد نیاکوثری 1398
خلاصه ای از شیمی و عملیات صنعتی تولید عسل- مهندس غلامرضا مصباحی 1398
اصول صنایع کنسروسازی (چاپ سوم- با تجدید نظر و ویرایش کلی)- مهندس غلامرضا مصباحی 1398
اصول صنایع تولید شکر "تجدید چاپ"- مهندس غلامرضا مصباحی 1398
برخی از فواید عسل در زمینه سلامتی- مهندس غلامرضا مصباحی 1398
چشم اندازی بر هوا ژل های پلی ساکاریدی، ترکیبات نوین صنعت غذا- دکتر فاطمه غیاثی 1398
Essential Oils - Oils of Nature Chapter Application of Essential Oils for Shelf-Life Extension of Seafood Products- دکتر مرضیه موسوی نسب، دکتر نجمه اولیائی و دکتر آرمین میرزاپور 2019
Innovation in the Food Sector Through the Valorization of Food and Agro-Food By-Products Chapter Innovation in the Seafood Sector through the Valorization of By-Products- دکتر مرضیه موسوی نسب، دکتر نجمه اولیائی و دکتر آرمین میرزاپور 2020
Succinic Anhydride Modification- دکتر فاطمه غیاثی، دکترمحمد تقی گلمکانی، دکتر هادی هاشمی گهروئی و دکتر محمد هادی اسکندری 2021
Natural Gums- Physicochemical and Enzymatic Modification of Gums- دکتر فاطمه غیاثی، دکتر محمد هادی اسکندری، دکتر هادی هاشمی گهروئی، دکتر محمد تقی گلمکانی و دکتر مهرداد نیاکوثری 2021
Fatty acid modifications- دکتر فاطمه غیاثی، دکتر هادی هاشمی گهروئی، دکتر محمد هادی اسکندری و دکتر مهرداد نیاکوثری 2021
Physicochemical and Enzymatic Modification of Gums- دکتر هادی هاشمی گهروئی، دکتر محمد هادی اسکندری و دکتر فاطمه غیاثی 2021
Physicochemical and Enzymatic Modiication of Gums- دکتر هادی هاشمی گهروئی، دکتر محمد هادی اسکندری، دکتر فاطمه غیاثی و دکتر مهرداد نیاکوثری 2021
اصول تکنولوژی روغن ها و چربی های خوراکی- دکتر محمد تقی گلمکانی، دکتر فاطمه غیاثی و مهندس مریم حبیبی 1401