
بخش صنایع غذایی - پژوهشی
بخش صنایع غذایی - پژوهشی
امکانات پژوهشی
بخش علوم و مهندسی صنایع غذایی جهت امور پژوهشی 11 آزمایشگاه با تجهیزات تخصصی دارد که شامل آزمایشگاههای آزمایشگاه کشت میکروبی، آزمایشگاه بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی غذایی، آزمایشگاه پدیده های انتقال و فناوری های نوین، آزمایشگاه تجزیه دستگاهی، آزمایشگاه تجزیه مواد غذایی، آزمایشگاه تکنولوژی غذایی پیشرفته، آزمایشگاه تکنولوژی غلات، آزمایشگاه رئولوژی و آنالیز بافت، آزمایشگاه تجزیه شیمیایی، پایلوت پلنت و آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی می باشند. تجهیزات پژوهشی این آزمایشگاهها شامل Rotary evaporator، Cytation plate reader، Texture Analyzer،RVA ، PCR، اینکوباتور شیکردار، اولتراسوند، کروماتوگرافی گازی، فریز درایر و ... می باشد.
آدرس کوتاه :
آخرین اخبار
نوآوری محیطزیستی در تصفیه فاضلاب؛ استفاده از شیشه بازیافتی بجای شن در تصفیه ثالثیه فاضلاب شهری طرح پژوهشی دانشجوی دانشگاه شیراز با حمایت آبفای شیراز و هدایت اساتید دانشگاه، الگویی نوین برای تصفیه پایدار پساب ارائه داد. متن خبر: در یک گام علمی مهم و...
جلد چهل و سوم شماره دوم سال 2024 مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان هیات علمی گرامی، کارمندان محترم و دانشجویان عزیز موضوع کارگاه "مهارت نه گفتن" زمان: چهارشنبه ها هر هفته ساعت 10 تا 12 مکان کلاس 103 آموزش شروع کارگاه: 10 اردیبهشت ماه 1404 به صورت هفتگی مدرس:...
اولین کنگره ملی هوش مصنوعی در کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست زمان برگزاری: ۱۲ تا ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ مهلت ارسال مقالات: ۳۱ تیر ۱۴۰۴ ثبتنام تا ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ --- محورهای کنگره: - هوش مصنوعی در مدیریت منابع آب، خاک و کشاورزی پایدار ...