بخش صنایع غذایی - کارشناسی

بخش صنایع غذایی - کارشناسی


نام رشته: علوم و مهندسی صنایع غذایی

 
توضیحات: عمده دروس تخصصی دوره کارشناسی که دراین بخش ارائه می شود عبارتند از:

 شیمی موادغذایی، میکروبیولوژی عمومی و غذایی، اصول نگهداری موادغذایی، تجزیه موادغذایی، اصول مهندسی 1و2، تکنولوژی روغن، کنسروسازی، تکنولوژی غلات، صنایع لبنی 1و2، تکنولوژی قند، اصول طراحی کارخانجات موادغذایی، بسته بندی موادغذایی، صنایع تخمیر، اصول تغذیه، تغذیه درمانی، اصول عمل آوری خشکبار، صنایع گوشت وشیلات، سردخانه و انبار، کنترل کیفی و بهداشت مواد غذایی، تکنولوژی شکلات و تکنولوژی تولید نوشابه های سنتی و صنعتی.

 

سرفصل دروس کارشناسی

 
 
 
آدرس کوتاه :

آخرین اخبار

*استفاده از خرده شیشه پسماندی برای تصفیه ثالثیه*
*استفاده از خرده شیشه پسماندی برای تصفیه ثالثیه*
نوآوری محیط‌زیستی در تصفیه فاضلاب؛ استفاده از شیشه بازیافتی بجای شن در تصفیه ثالثیه فاضلاب شهری طرح پژوهشی دانشجوی دانشگاه شیراز با حمایت آبفای شیراز و هدایت اساتید دانشگاه، الگویی نوین برای تصفیه پایدار پساب ارائه داد. متن خبر: در یک گام علمی مهم و...
*جلد چهل و سه شماره دو سال 2024 مجله تحقیقات کشاورزی ایران*
*جلد چهل و سه شماره دو سال 2024 مجله تحقیقات کشاورزی ایران*
جلد چهل و سوم شماره دوم سال 2024 مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان
برگزاری کارگاه های سبک زندگی ویژه بانوان هیات علمی گرامی، کارمندان محترم و دانشجویان عزیز موضوع کارگاه "مهارت نه گفتن" زمان: چهارشنبه ها هر هفته ساعت 10 تا 12 مکان کلاس 103 آموزش شروع کارگاه: 10 اردیبهشت ماه 1404 به صورت هفتگی مدرس:...
*فراخوان اولین کنگره هوش مصنوعی در کشاورزی*
*فراخوان اولین کنگره هوش مصنوعی در کشاورزی*
اولین کنگره ملی هوش مصنوعی در کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست زمان برگزاری: ۱۲ تا ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ مهلت ارسال مقالات: ۳۱ تیر ۱۴۰۴ ثبت‌نام تا ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ --- محورهای کنگره: - هوش مصنوعی در مدیریت منابع آب، خاک و کشاورزی پایدار ...