بخش صنایع غذایی - کارشناسی

بخش صنایع غذایی - کارشناسی


نام رشته: علوم و مهندسی صنایع غذایی

 
توضیحات: عمده دروس تخصصی دوره کارشناسی که دراین بخش ارائه می شود عبارتند از:

 شیمی موادغذایی، میکروبیولوژی عمومی و غذایی، اصول نگهداری موادغذایی، تجزیه موادغذایی، اصول مهندسی 1و2، تکنولوژی روغن، کنسروسازی، تکنولوژی غلات، صنایع لبنی 1و2، تکنولوژی قند، اصول طراحی کارخانجات موادغذایی، بسته بندی موادغذایی، صنایع تخمیر، اصول تغذیه، تغذیه درمانی، اصول عمل آوری خشکبار، صنایع گوشت وشیلات، سردخانه و انبار، کنترل کیفی و بهداشت مواد غذایی، تکنولوژی شکلات و تکنولوژی تولید نوشابه های سنتی و صنعتی.

 

سرفصل دروس کارشناسی

 
 
 
آدرس کوتاه :

آخرین اخبار

*فراخوان پژوهشگر پسادکتری*
*فراخوان پژوهشگر پسادکتری*
دریافت فایل شرایط جذب
*بورس تحصیلی کشور چین*
*بورس تحصیلی کشور چین*
فایل شرایط استفاده از بورس تحصیلی
*جلد 44 شماره دوم سال 2025 مجله تحقیقات کشاورزی ایران*
*جلد 44 شماره دوم سال 2025 مجله تحقیقات کشاورزی ایران*
جلد چهل و چهارم شماره دوم سال 2025 مجله تحقیقات کشاورزی ایران بر روی وب سایت مجله قرار گرفت http://iar.shirazu.ac.ir